Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Νικολογιάννη για τον Κωνστάντο που θα συζητηθεί - Τον χρειάζεται ή όχι ο ΠΑΟ;
| 2018-10-11 16:11:00

Ατάκα Νικολογιάννη για τον Κωνστάντο που θα συζητηθεί - Τον χρειάζεται ή όχι ο ΠΑΟ;

Sportdog Team
Ατάκα Νικολογιάννη για τον Κωνστάντο που θα συζητηθεί - Τον χρειάζεται ή όχι ο ΠΑΟ;

Σωστή κίνηση ή όχι.

Το εγκώμιο του Κώστα Κωνστάντου έπλεξε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του ΣΠΟΡ FM, εξηγώντας γιατί ο ερχομός του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση.

Σωστή όσο και… απαραίτητη χαρακτήρισε την παρουσία του Κώστα Κωνστάντου στον Παναθηναϊκό ο Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6, τους λόγους αλλά και μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην αντιπροέδρου της ΑΕΛ.

«Ο Κωνστάντος έχει μιλήσει δύο φορές με τον Παϊρότζ, έχει μιλήσει με τον Γκραντ, έχει μιλήσει με τον Πιτ Πιεγκνμποσαντ. Είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής. Είναι μια σημαντική ενίσχυση γιατί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει έλλειψη από πρόσωπα που να γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και να μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Με όποιον έχω μιλήσει για αυτόν, μου έχει πει τα καλύτερα λόγια. Πρόκειται για ένα πρόσωπο με γνώσεις και ικανότητες», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του έμπειρου ρεπόρτερ των «πράσινων».

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην αναμονή που παρατηρείται στην εμφάνιση των χρημάτων από πλευράς Παϊρότζ, καθώς επίσης και στα όσα διαδραματίστηκαν με τη Μουσκρόν τον τελευταίο καιρό…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags