Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις-φωτιά με Βράνιες - Οι Βόσνιοι ανοίγουν την... πόρτα για ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)
| 2018-10-11 17:30:00

Εξελίξεις-φωτιά με Βράνιες - Οι Βόσνιοι ανοίγουν την... πόρτα για ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Εξελίξεις-φωτιά με Βράνιες - Οι Βόσνιοι ανοίγουν την... πόρτα για ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Σκάει βόμβα με τον πρώην άσο της ΑΕΚ;

Οι άνθρωποι της Άντερλεχτ δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την αγωνιστική παρουσία του πρώην άσου της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα στην πατρίδα του Βόσνιου αμυντικού τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο διεθνής παίκτης να αλλάξει ομάδα στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Παράλληλα, οι Βόσνιοι κάνουν λόγο για φήμες ότι ο Βράνιες έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, σενάριο για το οποίο διαβάσατε από προχθές στο Sportdog.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σημερινό δημοσίευμα: «Ο Βόσνιος διεθνής, Όγκνιεν Βράνιες, έδειξε τρομερή απειθαρχία στα τελευταία ματς της Άντερλεχτ. Το τελευταίο παράδειγμα ήταν η αποβολή του στο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Europa League πριν από λίγες ημέρες.

O Bράνιες είναι από τους πιο υψηλά αμειβόμενους στην Άντερλεχτ και σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι της βελγικής ομάδας δεν είναι ευχαριστημένοι μαζί του. Μια αλλαγή συλλόγου τον χειμώνα δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί.

Υπάρχουν φήμες ότι έχει ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την υπόθεση...».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags