11/10/18 - 18:43

Οριστική απόφαση για το ΑΕΚ-Λαμία - Περιορισμός στα εισιτήρια, πόσα θα δοθούν

Διαβάστε τι ανανκοίνωσε η Ένωση.

Sportdog Team
Οριστική απόφαση για το ΑΕΚ-Λαμία - Περιορισμός στα εισιτήρια, πόσα θα δοθούν
901views 0shares

Το εξ' αναβολής παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας θα διεξαχθεί την Παρασκευή στην Καλλιθέα, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να ανακοινώνει πως θα διατεθούν 2.000 εισιτήρια, μόνο στους κατόχους διαρκείας.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το ματς μόνο με την επίδειξη της κάρτας τους από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10.00 έως τις 17.00 την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι για τον αυριανό αγώνα της ομάδας μας με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας (18.00, Cosmote Sport 2) και λόγω των ειδικών συνθηκών με την περιορισμένη χωρητικότητα του γηπέδου της Καλλιθέας, θα ισχύσουν τα εξής:

Τα περίπου 2.000 εισιτήρια θα δοθούν ΜΟΝΟ στους κατόχους διαρκείας αύριο Παρασκευή 12 Οκτωβρίου από τις 10.00 το πρωί και μέχρι τις 17.00 (ή μέχρι εξαντλήσεως τους) από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» με υποχρεωτική επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας τους (δεν θα αναγνωριστεί καμία φωτοτυπία).

Στην Καλλιθέα δεν πρόκειται να υπάρξει διάθεση εισιτηρίων, οπότε κανείς δεν θα πρέπει να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ