Facebook Pixel Sportdog.gr | Τελείωσε η συνάντηση του Big-4 με UEFA και FIFA - Ποιοι ήταν παρόντες, γιατί αποχώρησε ο Γραμμένος
| 2018-10-11 22:56:00

Τελείωσε η συνάντηση του Big-4 με UEFA και FIFA - Ποιοι ήταν παρόντες, γιατί αποχώρησε ο Γραμμένος

Sportdog Team
Τελείωσε η συνάντηση του Big-4 με UEFA και FIFA - Ποιοι ήταν παρόντες, γιατί αποχώρησε ο Γραμμένος

Στόχος να...ηρεμήσουν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Περισσότερες από τρεις ώρες διήρκεσε η συνάντηση των τεσσάρων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου με ανθρώπους της UEFA και της FIFA, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό εστιατόρια στην Αθήνα.

Παρόντες από την πλευρά των διεθνών συνομοσπονδιών ήταν οι Ζόραν Λάκοβιτς, Πετρ Φούσεκ και Μάριος Γεωργίου, τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Μάκης Γκαγκάτσης, την ΑΕΚ η Αγγελική Αρκάδη, τον Ολυμπιακό η Λίνα Σουλούκου και τον Παναθηναϊκό ο δικηγόρος κ. Μποτσιβάλης. 

Η συνάντηση κράτησε περίπου τρεις ώρες, ωστόσο μετά το πρώτο δίωρο αποχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, καθώς είχε δείπνο με τους εκπροσώπους της ουγγρικής ομοσπονδίας, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης για το Nations League. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, δεν υπήρξαν εντάσεις και όλοι συμφώνησαν πως θα πρέπει να… πέσουν οι τόνοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος, από όλες τις πλευρές, για το καλό του ελληνικού ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags