Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτες ατάκες Μαλεζάνι για το ποδόσφαιρο - «Με σκότωσαν στα social media»
| 2018-10-12 12:12:00

Απίστευτες ατάκες Μαλεζάνι για το ποδόσφαιρο - «Με σκότωσαν στα social media»

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες Μαλεζάνι για το ποδόσφαιρο - «Με σκότωσαν στα social media»

Ο Ιταλός προπονητής πάντα είχε τις καλές ατάκες.

«Σίγουρα μου λείπει το ποδόσφαιρο. Ήταν η ζωή μου και πια δεν ασχολούμαι με αυτό που αγαπούσα, Ωστόσο, θα πρέπει να ρωτήσετε άλλους για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Προφανώς σε κάποιους δεν λείπω ιδιαίτερα» σχολίασε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού στην «Corriere dello Sport» και συμπλήρωσε:

«Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να σκέφτομαι για ποιο λόγο δεν εργάζομαι. Μπορεί αυτά που θα πω να παρεξηγηθούν. Νομίζω, πάντως, ότι γενικά έχω δουλέψει καλά, είχα καινοτόμες ιδέες. Το ποδόσφαιρο είναι μια καθημερινή έρευνα και ίσως να μην ε΄χια την ικανότητα να εξηγήσω σωστά κάποια από τα πράγματα που ήθελα. Κατέληξα να γίνω διάσημος από βίντεο που έκαναν τον γύρο των social media. 

Δεν είναι τόσο ότι δεν με κατάλαβαν, αλλά ομολογώ ότι θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί διαφορετικά η καριέρα μου. Πιστεύω ότι άξιζα ένα καλύτερο τέλος. Πιθανότατα έκανα μεγάλα λάθη εξαιτίας κακών αποφάσεων. Θα έπρεπε να είχα κρίνει διαφορετικά. Πολλές φορές έμεινα κολλημένος σε κάποιες ιδέες μου και δεν με ενδιέφεραν τα αποτελέσματα, παραβλέποντας το γεγονός ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει βιασύνη για αποτελέσματα». 

Στη συνέχεια είπε: «Κρίθηκα βάσει της εικόνας μου και όχι βάσει της δουλειάς μου, όπως θα έπρεπε να είχε γίνει. Δεν είδαν το πάθος μου για το ποδόσφαιρο, με κορόιδευαν για τις εικόνες που έβλεπαν στα βίντεο ξεχνώντας τη δουλειά μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags