Facebook Pixel Sportdog.gr | Έχει ένα Γκάλο πολύ μεγάλο – Νίκη με ανατροπή και ρεζέρβες η ΑΕΚ στο Ελ Πάσο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-12 19:51:00

Έχει ένα Γκάλο πολύ μεγάλο – Νίκη με ανατροπή και ρεζέρβες η ΑΕΚ στο Ελ Πάσο (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Έχει ένα Γκάλο πολύ μεγάλο – Νίκη με ανατροπή και ρεζέρβες η ΑΕΚ στο Ελ Πάσο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ένωση επικράτησε 2-1 της Λαμίας με γκολάρα του Βραζιλιάνου.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ των πολλών απουσιών κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη στο εξ αναβολή παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία, στην Καλλιθέα.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο Ροντρίγκο Γκάλο με ασύλληπτη απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Με πολλές αλλαγές σε πρόσωπα παρατάχθηκε, λόγω τραυματισμών και απουσίας διεθών, η ΑΕΚ στο Ελ Πασο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Γκάλο δεξιά, τον Χουλτ αριστερα και τους Τσιγκρίνσκι - Σβάρνα στα στόπερ. Στον άξονα τοποθετήθηκαν οι Τσόσιτς - Μοράν, δεξιά ο Γιαννιώτας, αριστερά ο Μπότος και ο Αϊντάρεβιτς έπαιξε πίσω από τον Γιακουμάκη.

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Γκάλο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μοράν, Τσόσιτς, Αϊντάρεβιτς (75' Κλωναρίδης), Μπότος (58' Μπογέ), Γιαννιώτας (66' Γιούσης), Γιακουμάκης

Λαμία (Χάβος): Μελισσάς, Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Ασίγκμπα, Οσμάν, Δημούτσος, Βασιλαντανωνόπουλος, Μαστουρ (66' Μπουλούλης), Επστάιν (75' Τσούκαλος), Καραμάνος (83' Κωστίκας)

Η ΦΑΣΗ... Η γκολάρα του Γκάλο με εκτέλεση φάουλ.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Η διαιτησία του Τζήλου ήταν σχετικά  καλή. Αμφισβητούμενη φάση δεν υπήρξε, αν και θα μπορούσε βέβαια να είχε τιμωρήσει τον Μελισσά που κατά την έξοδό του τραυμάτισε τον Γιαννιώτα.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Το παιχνίδι ήταν κάκιστο από πλευράς θεάματος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είδαμε ούτε υποψία φάσης. Οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να βγάλουν έστω μία οργανωμένη ενέργεια. Ένα σουτ έγινε όλο και όλο στο πρώτο ημίχρονο, από τον Δημήτσο στο 36', χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει τον Τσιντώτα. Η ΑΕΚ σε ολόκληρο 45λεπτο δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία τελική, δικαιολογημένα βέβαια, αφού αυτό το σχήμα δεν έχει ξαναεφαρμοστεί, έπαιξαν παίκτες που για πρώτη φορά μπήκαν να αγωνιστούν μαζί.

Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στο δεύτερο μέρος με τη Λαμία να απειλεί πρώτη. Στο 46' ο Καραμάνος είδε το κοντινό πλασέ του να αποκρούεται από τον Τσιντώτα, ενώ μερικά λεπτά αργότερα ο Γιαννιώτας έχασε τρεις ευκαιρίες (52', 53, 55') απέναντι από τον Μελίσσα. Η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν πολύ κινητική και στο 64' κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Επστάιν να εκτελεί τον Τσιντώτα. Η ΑΕΚ αντέδρασε, πίεσε για την ισοφάριση, χάνοντας ευκαιρίες με Γιακουμάκη και Τσιγκρίνσκι.

Η ισοφάριση ήρθε στο 74' με τον Μπογέ να βγαίνει μόνος απέναντι από τον Μελίσσα και να στρώνει στον Γιακουμάκη για το 1-1. Η ολική επαναφορά πραγματοποιήθηκε στο 87' με τον Γκάλο να πετυχαίνει γκολάρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους με την ΑΕΚ να κάνει πρεμιέρα με νίκη στον β' όμιλο του Κυπέλλου, στον οποίο συμμετέχουν ο Βόλος και ο Απόλλωνς Λάρισας. Η Ένωση βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με την ομάδα της Μαγνησίας.

ΠΑΤΑ ΤΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags