Facebook Pixel Sportdog.gr | Αστέρας της Τσέλσι θέλει να δουλέψει και πάλι με τον Μουρίνιο!
| 2018-10-13 16:20:00

Αστέρας της Τσέλσι θέλει να δουλέψει και πάλι με τον Μουρίνιο!

Sportdog Team
Αστέρας της Τσέλσι θέλει να δουλέψει και πάλι με τον Μουρίνιο!

Λέτε να γίνει κανένα τέτοιο deal;

Να δουλέψει ξανά με τον Ζοσέ Μουρίνιο θέλει ο Εντέν Αζάρ, όπως παραδέχτηκε ο τελευταίος με δηλώσεις του στην βελγική εφημερίδ "HLN".

«Aν τώρα με ρωτήσουν με ποιον προπονητή θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά, τότε θα έλεγα: Μουρίνιο», τόνισε αρχικά ο άσος της Τσέλσι.

Μάλιστα, ο 27χρονος φορ υπερασπίστηκε κατά κάποιο τρόπο τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπογραμμίζοντας: «Όλοι γνωρίζετε πως αν τα αποτελέσματα είναι φτωχά, αρχίζει να κριτικάρει τους παίκτες. Όμως αυτό μπορώ να το δεχτώ γιατί είναι μέρος του χαρακτήρα του». 

«Αν όμως κερδίζεις, ο Μουρίνιο είναι ο καλύτερος προπονητής που μπορείς να φανταστείς. Τότε γίνεται φίλος σου, μπορείς να κάνεις ο,τι θέλεις. Θέλεις μια μέρα ρεπό σου δίνει δύο. Αν όλα πάνε καλά, θα κάνει πολλές δοκιμές παρά το γεγονός ότι είναι αμυντικός προπονητής. Μπορεί να μην είναι τόσο περιπετειώδης όσο ο Γκουαρντιούλα, αλλά όταν είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα με τον Μουρίνιο, πετύχαμε πολλά γκολ και κάναμε καλά παιχνίδια», είπε χαρακτηριστικά.

«Επί Μουρίνιο, είχαμε δημιουργήσει μια ομάδα που μπορούσε να κατακτήσει πολλά τρόπαια, όμως είχαμε κακό τέλος», πρόσθεσε ο Αζάρ.

«Σε αυτά τα δώδεκα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας, είχα μια κακή σεζόν- τους τελευταίους έξι μήνες υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο, αλλά ήταν εν μέρει δικό μου λάθος. Μετά τον τίτλο, είχαμε ζητήσει από τον Μουρίνιο επιπλέον διακοπές και μας το επέτρεψε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βέλγος. 

Τέλος, έστειλε και το μήνυμά του στους φίλους της Μ. Γιουνάιτεντ: «Πράξτε καλά, κερδίστε κάτι μεγάλο και ο Ζοσέ Μουρίνιο θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags