Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα τρελαθεί ο Special One με την ατάκα του Αζάρ: «Θέλω να δουλέψω ξανά με τον Μουρίνιο»
| 2018-10-14 02:31:00

Θα τρελαθεί ο Special One με την ατάκα του Αζάρ: «Θέλω να δουλέψω ξανά με τον Μουρίνιο»

Sportdog Team
Θα τρελαθεί ο Special One με την ατάκα του Αζάρ: «Θέλω να δουλέψω ξανά με τον Μουρίνιο»

Ο Βέλγος εμφανίστηκε μετανιωμένος.

Η δεύτερη θητεία του Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι δεν τερματίστηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Εντέν Αζάρ όμως σε συνέντευξή του στην βελγική εφημερίδα «HLN» δήλωσε πως «εάν με ρώταγαν τώρα με ποιον προπονητή θα ήθελα να ξαναδουλέψω, θα έλεγα τον Μουρίνιο. Η τελευταία του σεζόν στην Τσέλσι δεν ήταν ευχάριστη. Δεν νικούσαμε, μπήκαμε σε ένα είδος ρουτίνας, προπόνηση μετά από προπόνηση χωρίς να διασκεδάζουμε. Ήταν καλύτερο για όλους που τερματίστηκε η συνεργασία μας τότε.

Παράλληλα, μίλησε για το πώς ο Πορτογάλος διαχειρίζεται τις ήττες και τις νίκες: «εάν τα αποτελέσματα είναι φτωχά, τότε αρχίζει να κριτικάρει τους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, πλέον το έχω αποδεχτεί αυτό, είναι κομμάτι του χαρακτήρα του. Εάν νικάς, ο Μουρίνιο είναι ο καλύτερος προπονητής που μπορείς να φανταστείς. Γίνεται φίλος, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Θες ένα ρεπό; Σου δίνει δύο. Εάν όλα πάνε καλά, ο Μουρίνιο αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο χαλαρά. Επίσης, η εικόνα του ως ενός υπερβολικά αμυντικογενή προπονητή είναι λανθασμένη. Δεν έχει το “περιπετειώδες” στυλ του Γκουαρντιόλα, αλλά τη χρονιά που γίναμε πρωταθλητές, σκοράραμε πολλά γκολ και παίξαμε καλά παιχνίδια».

Ο Αζάρ συνέχισε πως «δεν μετανιώνω πολλά πράγματα στην καριέρα μου, αλλά μετανιώνω που δεν μπόρεσα να συνεργαστώ κι άλλο με τον Μουρίνιο στην Τσέλσι. Είχαμε μια ομάδα που μπορούσε να κατακτήσει πολλά, όμως μπήκαμε σ' έναν φαύλο κύκλο. Στα δώδεκα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας, είχα μόνο μία κακή χρονιά. Στους τελευταίους έξι μήνες με τον Μουρίνιο δεν έπαιζα καλά και αυτό ήταν εν μέρει δικό μου λάθος. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος είχα ζητήσει από τον Μουρίνιο επιπλέον διακοπές. Δεν ήμουν σε καθόλου καλή φόρμα με την έναρξη της επόμενης σεζόν. Έμαθα το μάθημά μου όμως και αυτό το καλοκαίρι τέσσερις εβδομάδες μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο ήμουν πίσω στις προπονήσεις της Τσέλσι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags