Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτες καταστάσεις στον ΠΑΟΚ - Αυτός «χάρηκε» με Μαουρίσιο - Δικαιώνει τον Σαββίδη;
| 2018-10-13 23:30:00

Απίστευτες καταστάσεις στον ΠΑΟΚ - Αυτός «χάρηκε» με Μαουρίσιο - Δικαιώνει τον Σαββίδη;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτες καταστάσεις στον ΠΑΟΚ - Αυτός «χάρηκε» με Μαουρίσιο - Δικαιώνει τον Σαββίδη;

Κι όμως, ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου έφερε... πανηγυρισμούς.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ιδανικά τη χρονιά και έχοντας πάρει δύο νίκες στα ντέρμπι με ΑΕΚ εντός και Ολυμπιακό εκτός και κρατώντας πλέον την πρόκρισης από τους Ομίλους του Europa League, έφτασε στην διακοπή με την καλύτερη ψυχολογία.

Ωστόσο, ο ξαφνικός και σοβαρός τραυματισμός του Μαουρίσιο, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα, δημιούργησε έναν σημαντικό πονοκέφαλο στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής θα χάσει έναν πολύ σημαντικό παίκτη του σίγουρα για τα ματς με Άρη εκτός, Παναθηναϊκό εντός, Ατρόμητο εκτός και Παναιτωλικό εντός για το πρωτάθλημα, αλλά και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Βίντι.

Βέβαια, η ατυχία του Μαουρίσιο, αποτελεί… ευκαιρία για τον Βέρνμπλουμ, ο οποίος θα πρέπει μετά την διακοπεί να παρουσιαστεί πανέτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά, ώστε να μπει στο αρχικό σχήμα και να πάρει την φανέλα βασικού σπίτι του.

Ο Σουηδός μέσος καλείται όχι μόνο να αποδείξει στον Λουτσέσκου πως αξίζει να βρίσκεται στις βασικές του επιλογές για τη συνέχεια της χρονιάς, αλλά και να κερδίσει πόντους στα αποδυτήρια, όπου πραγματικά μέχρι στιγμής είναι ξένο σώμα.

Παρότι έφτασε στην Τούμπα με τυμπανοκρουσίες, ο Βέρνμπλουμ ακόμα δεν έχει καταφέρει να «κουμπώσει» με την ομάδα, καθώς δεν είναι στο 100% όσον αφορά την αγωνιστική του κατάσταση, ενώ μέχρι στιγμής έχει… μηδενική επαφή με συμπαίκτες και Λουτσέσκου.

Αν και βρίσκεται στην Ελλάδα από τα τέλη καλοκαιριού, ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί και σε αυτό δεν τον βοηθούν και τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ που δεν είναι καθόλου καλά, ωστόσο τώρα του δίνεται μία μοναδική ευκαιρία, αφού είτε θέλουν είτε δεν θέλουν θα πρέπει να παίξει και μάλιστα να αποδώσει καλά.

Διαφορετικά, αν δεν… βγάλει τα λεφτά του στο χορτάρι, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα με τον Χατσερίδη, ο Γιώργος Σαββίδης δεν θα το «αντέξει»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags