Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα ατάκα από Λιβάγια για την τιμωρία – Τι είπε για την κλωτσιά με τη Βίντι;
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-13 19:12:00

Νέα ατάκα από Λιβάγια για την τιμωρία – Τι είπε για την κλωτσιά με τη Βίντι;

Sportdog Team
Νέα ατάκα από Λιβάγια για την τιμωρία – Τι είπε για την κλωτσιά με τη Βίντι;

Μετανιωμένος βαθιά ο Κροάτης για αυτό που έκανε.

Δεν σταματά να αισθάνεται άσχημα ο Μάρκο Λιβάγια για την κλωτσιά που έριξε σε αντίπαλο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ΑΕΚ-Βίντι, η οποία του κόστισε την τιμωρία του με 4 αγωνιστικές στο Champions League.

«Φυσικά και λυπάμαι γι’ αυτό. Και ζήτησα συγγνώμη σε όλους στην ομάδα. Πέρασαν δύο παιχνίδια, έχω άλλα δυο και μετά θα υπάρξουν άλλοι δυο αγώνες. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να παίξω στο Champions League. Ήταν ένα σχολείο για μένα αυτή η τιμωρία. Το πλήρωσα. Και γι’ αυτό είμαι βέβαιος πως δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο ούτε φυσικά με την Εθνική Κροατίας», είπε ο Λιβάγια μιλώντας στο στο sitetportal.hr.

Κατά τα άλλα, ο Λιβάγια μίλησε για την παρουσία του στην Εθνική Κροατίας: «Ήδη στο παιχνίδι με την Πορτογαλία εκπλήρωσα το όνειρό μου (σ.σ. έκανε το ντεμπούτο του με την αντρική ομάδα της Κροατίας) που είχα από παιδί να παίξω για την Εθνική ομάδα. Το παιχνίδι με την Αγγλία ήταν ένας καλός, ποιοτικός αγώνας, παίξαμε καλά τακτικά. Οι Άγγλοι είχαν λίγες ευκαιρίες, που ήρθαν κυρίως από δικά μας λάθη. Η ισοπαλία ήταν το πιο σωστό αποτέλεσμα».

Για να καταλήξει: «Πρέπει να είμαι ειλικρινής και να παραδεχθώ ότι είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ, μεταξύ αυτών των παικτών. Κάθε παιχνίδι είναι γιορτή και είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω κόντρα στην Αγγλία, έστω και για 10 λεπτά. Ειμαι έτοιμος να συνεχίσω να εργάζομαι και ελπίζω να μου δοθεί κι άλλη ευκαιρία. Τα παιδιά με υποδέχθηκαν εξαιρετικά. Δεν έχω τίποτα να πω γι’ αυτό. Νιώθω υπέροχα με όλους, επειδή με τους περισσότερο παίκτες γνωρίζομαι από τις μικρές Εθνικές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags