Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκάει η «βόμβα» Σαββίδη στον ΠΑΟΚ; Θα γκρεμίσει τη Superleague - Νέο συμβόλαιο στον...
| 2018-10-14 22:10:00

Σκάει η «βόμβα» Σαββίδη στον ΠΑΟΚ; Θα γκρεμίσει τη Superleague - Νέο συμβόλαιο στον...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σκάει η «βόμβα» Σαββίδη στον ΠΑΟΚ; Θα γκρεμίσει τη Superleague - Νέο συμβόλαιο στον...

Θα γίνει χαμός! Διαβάστε και θα καταλάβετε...

Πλήρης ικανοποίηση επικρατεί στον ΠΑΟΚ έπειτα από το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσα και στο Europa League με την "τεσσάρα" στην Μπάτε Μπορίσοφ.

Με το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας να είναι πολύ καλό, ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα σενάρια για ανανεώσεις συμβολαίων, όπως αυτά των Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Χοσέ Κάνιας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν κοινό μάνατζερ, ο οποίος αναμένεται στην Θεσσαλονίκη και ίσως η παρουσία του στην συμπρωτεύουσα σημάνει την αρχή στις συζητήσεις για τα συμβόλαια των δύο Ισπανών.

Όπως σας έχουμε επισημάνει και σε παλιότερα ρεπορτάζ, η υπόθεση του Κρέσπο δείχνει πιο ξεκάθαρη από αυτή του Κάνιας. Ουσιαστικά, είναι τελειωμένη, με τον ΠΑΟΚ να προσφέρει στον 31χρονο αμυντικό συμβόλαιο που θα ξεπερνά τις 700.000 ευρώ.

Το θέμα είναι να "συμπαρασύρει" σε ανανέωση και τον Κάνιας, για τον οποίο δεν είναι τόσο "ζεστοί" στον Δικέφαλο του Βορρά. Το σίγουρο είναι ότι αν ο Ισπανός χαφ μείνει στην Τούμπα, πολύ δύσκολα θα γίνει με συμβόλαιο μεγαλύτερο της διετίας και λεφτά που θα φτάνυν το επταψήφιο.

Μην ξεχνάμε ότι επιλογές για την θέση του υπάρχουν αρκετές στο background, με την πιο χαρακτηριστική αυτή του Αντρέ Σιμόες, ο οποίος βρίσκεται πάντα ψηλά στην λίστα του Γιώργου Σαββίδη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags