Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέρει πώς να προκαλέσει ο Λίνεκερ - Απίθανη ατάκα για Μαραντόνα και Μέσι...
| 2018-10-15 10:25:00

Ξέρει πώς να προκαλέσει ο Λίνεκερ - Απίθανη ατάκα για Μαραντόνα και Μέσι...

Sportdog Team
Ξέρει πώς να προκαλέσει ο Λίνεκερ - Απίθανη ατάκα για Μαραντόνα και Μέσι...

Τι σχολίασε ο παλαίμαχος άσος...

Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα El Pais παραχώρησε ο Γκάρι Λίνεκερ.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ηλίθιος. Όχι, όχι, είναι αδύνατο να είναι ηλίθιος. Δεν είναι πανεπιστημιακοί καθηγητές ούτε πρόκειται να διαβάσουν πολλά βιβλία, αλλά είναι έξυπνοι. Ποιος μπορεί να πει ότι ο Μέσι δεν είναι λαμπρός;», είπε ο διάσημος Αγγλος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που τώρα ακολουθεί καριέρα σχολιαστή στο BBC.

«Το ποδόσφαιρο ήταν το άθλημα της εργατική τάξης. Αλλά αυτό άλλαξε από τη δεκαετία του '90. Νομίζω ότι δεν είναι πλέον μόνο της εργατικής τάξης, αλλά όλων. Ταυτόχρονα, πολύ πλούσιοι πηγαίνουν σε ιδιωτικά σχολεία και εκεί παίζουν ράγκμπι. Όμως το ποδόσφαιρο έχει γίνει κάτι πολύ πιο ισχυρό, πιο στέρεο στο μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας», πρόσθεσε ο Λίνεκερ που δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του  για τον Λιονέλ Μέσι.

«Είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ποτέ. Αγαπώ ό, τι κάνει, πώς περνά την μπάλα, πώς κινείται, πώς παίζει σε μια ομάδα, πως κάνει ντρίμπλα, τα φάουλ του ... Και ποτέ, αλλά ποτέ, δεν υποχωρεί. Πάντα παραμένει ισχυρός. Σέβεται τους αντιπάλους του, συμπεριφέρεται με εξαιρετικό τρόπο. Ο Ντιέγκο (Μαραντόνα) είναι ο Ντιέγκο και τον αγαπώ. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβλεπα κάποιον καλύτερο από τον Μαραντόνα μέχρι να εμφανιστεί ο Μέσι. Η διαφορά μεταξύ τους είναι ότι ίσως ο Λιονέλ έκανε το ίδιο πράγμα για πολύ περισσότερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags