Facebook Pixel Φήμη-ΣΟΚ για Koυρμπέλη - Τρελαμένος ο Δώνης, ψάχνονται όλοι - Πανηγυρίζουν στην… Τούμπα!
| 2018-10-15 15:00:00

Άσχημα νέα για κορυφαίο του ΠΑΟ - Τρελαμένος ο Δώνης, ψάχνονται όλοι - Πανηγυρίζουν στην… Τούμπα!

του Νίκου Στεργίου
Άσχημα νέα για κορυφαίο του ΠΑΟ - Τρελαμένος ο Δώνης, ψάχνονται όλοι - Πανηγυρίζουν στην… Τούμπα!

Τι συμβαίνει με 11δάτο Έλληνα και τι «μαρτυράει» το παρελθόν του.

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Κουρμπέλη στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Ουγγαρία. Αρχικά υπήρχε η εκτίμηση ότι ο Έλληνας άσος υπέστη θλάση, ωστόσο τελικά η γνωμάτευση κάνει λόγο για αιμάτωμα στο πόδι που θα τον αφήσει εκτός δράσης για μία εβδομάδα περίπου.

Υπάρχει η αίσθηση ότι ο παίκτης θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς του Τριφυλλιού με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, ωστόσο θα προστατευτεί για να είναι 100% μάχιμος για το επόμενο ματς, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αν και δεδομένα μέχρι τότε ο παίκτης θα έχει βγει εκτός ρυθμού μετά τη μακρά αποχή. 

Είναι γεγονός πως ο 24χρονος άσος έχει επιβαρυνθεί τα τελευταία χρόνια με αρκετούς τραυματισμούς, κυρίως μυϊκούς, γι’ αυτό οι «πράσινοι» δε θέλουν να ρισκάρουν τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στο προσεχές παιχνίδι, παρόλο που ο παίκτης θεωρείται βασικό στέλεχος και ηγετική μορφή στη νεανική ομάδα που έχει φτιάξει ο Γιώργος Δώνης.

Πάντως, είναι η αλήθεια πως από τη στιγμή που ο Δημήτρης Κουρμπέλης πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης ακουγόταν πως είναι ένας ποδοσφαιριστής με ευπάθεια στους τραυματισμούς. Ρίχνοντας, μάλιστα, μια ματιά στις συμμετοχές του την τελευταία τριετία, διαπιστώνει κανείς ποτέ δεν έκανε γεμάτες σεζόν, καθώς έχει ένα μέσο όρο κοντά στις 25 συμμετοχές ετησίως, παρόλο που ήταν 11δάτος τόσο στο Τριφύλλι όσο και στους Αρκάδες.

Προφανώς δε βοηθάει τον Έλληνα άσο το σώμα του, ή δεν αντέχει σε συνεχόμενους υψηλούς ρυθμούς, ενώ δεν αποκλείεται και ο ίδιος να κάνει κάτι λάθος στον τρόπο που δουλεύει. Όπως και να έχει, πάντως, η ουσία είναι ότι ο διεθνής μέσος έχει αποδειχθεί αρκετά ευάλωτος στους τραυματισμούς κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να το στοιχίσει μελλοντικά, ακόμα και στην περίπτωση που θέλει να πάρει κάποια στιγμή μεταγραφή εκτός συνόρων.

Είναι δεδομένο, άλλωστε, πως αν ο παίκτης αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό έχει όνειρο να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού, με προτίμηση στο ιταλικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H μάχη του αιώνα στη Superleague - ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός για τον ίδιο παίκτη - Φοβερό για ποιον

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags