Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξένο σώμα στη Λίβερπουλ ο Μορένο
| 2018-10-16 05:18:00

Ξένο σώμα στη Λίβερπουλ ο Μορένο

Sportdog Team
Ξένο σώμα στη Λίβερπουλ ο Μορένο

Ο Αλμπέρτο Μορένο αναμένεται να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, καθώς οι συζητήσεις των δύο πλευρών για νέο συμβόλαιο έμειναν άκαρπες και οι «κόκκινοι» δεν έχουν πρόθεση να κάνουν νέα πρόταση.

Η τελευταία σεζόν στο Άνφιλντ αναμένεται να είναι η φετινή για τον Αλμπέρτο Μορένο. Ο Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και συζήτησε με τη Λίβερπουλ για την επέκταση της συνεργασίας τους, όμως δεν τα βρήκαν. Από την πλευρά των «κόκκινων» φαίνεται πως δεν υπάρχει πρόθεση να επανέλθουν με νέα πρόταση, οπότε ο 26χρονος μπακ θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Άλλωστε, από τον Γενάρη θα μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

Εξάλλου, μέχρι τώρα ο Μορένο δεν κατέχει σημαντική θέση στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ, αφού φέτος έχει αγωνιστεί μόνο σε ένα παιχνίδι για το Λιγκ Καπ. Τη θέση του βασικού αριστερού μπακ των «κόκκινων» έχει κλειδώσει ο Άντριου Ρόμπερτσον, ενώ υπάρχει η σκέψη στο εξής ευκαιρίες να αρχίσει να παίρνει και ο 18χρονος διεθνής με την Κ19 της Αγγλίας, Λιούις. Έτσι, οι ελπίδες του Μορένο, που βρίσκεται στη Λίβερπουλ από το 2014, να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, είναι λιγοστές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags