Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σκοτωμός» για τον killer από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Οργή Σαββίδη τα τίναξε όλα
| 2018-10-15 23:26:00

«Σκοτωμός» για τον killer από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Οργή Σαββίδη τα τίναξε όλα

του Νίκου Στεργίου
«Σκοτωμός» για τον killer από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Οργή Σαββίδη τα τίναξε όλα

Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε. Τι κατάλαβε;

Η αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Φινλανδία μας φέρνει αντιμέτωπους με ένα όνομα το οποίο ήταν πάντα επίκαιρο τα τελευταία καλοκαίρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον Τέεμου Πούκι, ο οποίος είχε παίξει το καλοκαίρι του 2017 στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού όταν ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον πράσινο πάγκο, ενώ τον ακούσαμε τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον ΠΑΟΚ το θέρος που μας πέρασε.

Ο Φινλανδός επιθετικός είναι αλήθεια ότι μίλησε με όλους. Ακόμα και με τον Ολυμπιακό. Στην Ένωση δεν μπορούσαν να του δώσουν περισσότερα χρήματα απ' όσα αμείβεται ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος είναι το πρώτο βιολί στον Δικέφαλο, ενώ στον Πειραιά δεν τον πίστευαν τόσο για να του δώσουν το συμβόλαιο που ήθελε.

Οπότε ο μόνος που μπορούσε να ικανοποιήσει τα θέλω του ήταν ο ΠΑΟΚ, στον οποίο τον ήθελε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Η υπόθεση του 28χρονου έγινε σίριαλ. Τις διαπραγματεύσεις ανέλαβε ο Λούμπος Μίχελ και το θέμα ναυάγησε, γιατί συνεχώς ανέβαινε το κόστος χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα.

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής ανακάλυπτε συνεχώς μεσάζοντες, οι οποίοι εμφανίζονταν ο ένας μετά τον άλλον. Έτσι η διοίκηση των Θεσσαλονικιών έκοψε τη μεταγραφή, αφού δεν επιθυμούσε να μοιράζει χρήματα άσκοπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο ΣΟΚ στην ΑΕΚ μετά το -3: Αυτοί την «τινάζουν» στον αέρα - Δραματικές εξελίξεις, άφωνοι όλοι

Απίθανη «κιτρινόμαυρη» επίθεση - «Ντου» σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Superleague - «Χτύπημα» για όνομα-κόλαση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags