Facebook Pixel Sportdog.gr | Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για Μάνταλο – Ποια ομάδα ετοιμάζει μπάσιμο για τον αρχηγό της ΑΕΚ;
| 2018-10-15 20:50:00

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για Μάνταλο – Ποια ομάδα ετοιμάζει μπάσιμο για τον αρχηγό της ΑΕΚ;

Sportdog Team
Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για Μάνταλο – Ποια ομάδα ετοιμάζει μπάσιμο για τον αρχηγό της ΑΕΚ;

Δημοσίευμα επαναφέρει στο στόχαστρο αγγλικής ομάδας τον ηγέτη της Ένωσης.

Τον Αύγουστο του 2018 η ΑΕΚ απέρριψε δελεαστικότατη πρόταση της Γουέστ Μπρομ για τον Πέτρο Μάνταλο. Οι Άγγλοι πρόσφεραν δύο εκατομμύρια και άλλα 6 για το καλοκαίρι του 2019.

Απ' ότι φαίνεται το ενδιαφέρον της Γουέστ Μπρομ παραμένει ζωντανό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “hitc” μια αποχώρηση βασικής μονάδας από τους “Μπάγκις” ενδεχομένως να φέρει στο προσκήνιο την λύση του Μάνταλου, τον οποίο θέλουν να φέρουν τον Γενάρη στο Νησί.

«Ένας παίκτης που θα μπορούσε να παίξει πίσω από τους Γκέιλ και Ροντρίγκες είναι ο Έλληνας αστέρας Πέτρος Μάνταλος», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

«Ο Μάνταλος είναι 29 χρονών, μπορεί να μην είναι στο ίδιο στυλ με τον Μπαρνς, αλλά έχει δημιουργία στο παιχνίδι του, είναι επικίνδυνος από μεγάλη απόσταση και η Μπρόμιτς θα μπορούσε να τον εξετάσει αν ο Μπαρνς επιστρέψει στην Λέστερ», καταλήγει το συγκεκριμένο σενάριο για την ομάδα που αγωνίζεται φέτος στην Τσάμπιονσιπ, είναι στη δεύτερη θέση μετά από 12 παιχνίδια και έχει βάλει πλώρη για άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags