Facebook Pixel Sportdog.gr | Ματσάρα με 6 γκολ στο Εσθονία-Ουγγαρία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-15 23:47:00

Ματσάρα με 6 γκολ στο Εσθονία-Ουγγαρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ματσάρα με 6 γκολ στο Εσθονία-Ουγγαρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Γεμάτη ανατροπές η αναμέτρηση στον άλλο όμιλο της Εθνικής.

Οι Εσθονοί ξεκίνησαν την αναμέτρηση επιθετικά, περιορίζοντας τους Ούγγρους σε παθητικό ρόλο στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον Λουτς στο 20ο λεπτό να ανοίγει το σκορ πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της Εσθονίας στην διοργάνωση, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Ανιέρ από τα αριστερά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση.

Το γκολ των Εσθονών... αφύπνησε την Ουγγαρία, που άρχισε να γίνεται πιο επιθετική και στο 24ο λεπτό του αγώνα, ο Κόβατς έφερε το ματς στα ίσια, μετά από λάθη της αμυντικής γραμμής της Εσθονία, ισοφαρίζοντας σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ που «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων για το ημίχρονο.

H ανατροπή της... ανατροπής

Οι Ούγγροι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να «καθαρίσουν» το ματς και στο 54ο λεπτό ο Άνταμ Ζάλαϊ εκμεταλλεύτηκε τις καραμπόλες στην άμυνα των Εσθονών μετά από εκτέλεση κόρνερ και με αριστοτεχνικό πλασέ διαμόρφωσε το 1-2 υπέρ των Ούγγρων. Οι Εθονοί, ωστόσο, δεν είπαν την τελευταία τους... λέξη και στο 70', ο Πικ έκανε την σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Πάτκαϊ καταλήγοντας στα δίχτυα του Γκούλασι, για την ισοφάριση της Εσθονίας σε 2-2.

Το ματς, όμως, είχε και άλλα γκολ, με τον Ανιέρ στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης, να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας των Ούγγρων, κάνοντας την... ανατροπή στην ανατροπή, βάζοντας μπροστά στο σκορ την Εσθονία με 3-2, όμως η απάντηση των Ούγγρων ήταν άμεση με τον Ζάλαϊ να πετυχαίνει ένα λεπτό αργότερα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ισοφαρίζοντας σε 3-3!

To τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (3-3), με τους Ούγγρους να πετούν δύο βαθμούς στα... σκουπίδια, κάνοντας «δώρο» στην Εθνική Ελλάδος, που την ίδια ώρα γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Φινλανδία.

Εσθονία: Αξάλου (43' Λέπμετς), Πικ, Ταμ, Μετς, Μπαράνοφ, Τενίστε, Ογιάμα, Βασίλιεφ, Αντόνοφ, Λουτς, Ανιέρ (90' Πούργε).

Ουγγαρία: Γκούλασι, Κάνταρ, Όρμπαν, Μπαράτ, Λόβρεντσιτς (80' Μπέσε), Κόβατς, Α. Νάγκι, Κλαϊνσχάιλερ (68' Πάτκαϊ), Ντ. Νάγκι (75' Έπελ), Σαλάι, Ζάλαϊ.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags