Facebook Pixel Sportdog.gr | Περογαμβράκης: «Νιώθω ευλογημένος που φόρεσα την φανέλα του ΟΦΗ»
| 2018-10-17 04:33:00

Περογαμβράκης: «Νιώθω ευλογημένος που φόρεσα την φανέλα του ΟΦΗ»

Sportdog Team
Περογαμβράκης: «Νιώθω ευλογημένος που φόρεσα την φανέλα του ΟΦΗ»

Για τον φετινό ΟΦΗ αλλά και την πίστη του ότι η νέα εποχή θα είναι επιτυχημένη αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης.

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 του Ηρακλείου έκανε ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ και νυν του Ιάλυσου Αλέξανδρος Περογαμβράκης.

Ο πρώην επιθετικός των Κρητικών αναφέρθηκε στις αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι ήταν ευλογημένος που φόρεσε την φανέλα των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόφαση του να πάει στον Ιάλυσο: «Είχα αρκετές συζητήσεις με ομάδες Φουτμπολ Λιγκ και Γ’ Εθνικής, πρέπει να πω ότι το ενδιαφέρον που υπήρχε από τον Ιάλυσο εκδηλώθηκε αρκετά νωρίς. Από την στιγμή που δεν υπήρξε κάτι ιδιαίτερο, μίλησα με τον πρόεδρο αρκετές φορές και υπάρχει μια ομάδα που θέλει να ανέβει επίπεδο και να πάρει το πρωτάθλημα. Συζήτησα με την οικογένεια μου, μου άρεσε το πλάνο και είπα αμέσως το ναι».

Για την εικόνα που έχει από τον ΟΦΗ: «Παρακολουθώ την ομάδα από την αρχή. Είναι στενάχωρο αυτό που βλέπω, γιατί όσο να’ ναι αγαπάω πολύ τον ΟΦΗ, δεν γνωρίζω τι συμβαίνει. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό αλλά πιστεύω πως όλα όσα συμβαίνουν τώρα με τη νέα διοίκηση ότι θα υπάρξουν αλλαγές προς το καλύτερο».

Για το αν η πίεση που υπάρχει παίζει αρνητικό ρόλο: «Στην ομάδα υπάρχει πίεση και το θέμα είναι να αντέξεις την πίεση. Πιστεύω πως τα παιδιά πρέπει να δουλέψουν ακόμα περισσότερο γιατί η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στην ομάδα».

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση από την μέχρι τώρα παρουσία του ΟΦΗ: «Το μόνο αρνητικό που διακρίνω είναι ο αριθμός των γκολ που δέχεται η ομάδα. Αυτήν την στιγμή έχει αλλάξει αυτό το πράγμα γιατί όταν δέχεσαι συνεχώς γκολ, τότε δεν μπορείς να κερδίσεις. Από την στιγμή που η ομάδα δεχόταν τόσο εύκολα γκολ, δεν μπορώ να εξηγήσω το τι συμβαίνει».

Για το αν η πίεση παίζει αρνητικό ρόλο: «Τότε στην Γ’ Εθνική είχαμε φτάσει σε ένα σημείο να βρισκόμαστε στο -17 από την πρώτη θέση. Σημασία έχει η διαχείριση της πίεσης και αν ο παίκτης δεν αντέχει σε αυτό το στοιχείο, τότε είναι λίγο δύσκολο. Και στην Σούπερ Λιγκ υπήρχε πίεση αλλά καμία σχέση με αυτό που ζήσαμε στην Γ΄Εθνική. Εύχομαι όλα να αλλάξουν από το ματς με τον Ολυμπιακό γιατί ο ΟΦΗ ζει και αναπνέει για αυτά τα παιχνίδια».

Για τις μεγάλες αλλαγές στον ΟΦΗ: «Τα άτομα που βρίσκονται τώρα στον ΟΦΗ αποτελούν το ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουν αυτοί οι άνθρωποι».

Για το αν αισθάνεται αδικημένος που αποχώρησε από τον ΟΦΗ: «Δεν νιώθω αδικημένος αλλά ευλογημένος που φόρεσα την φανέλα του ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα είναι οι συγκυρίες και όλα όσα υπάρχουν στο ποδόσφαιρο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags