Facebook Pixel Sportdog.gr | Απάντηση του Ολυμπιακού στον Κόκκαλη με αιχμές και διάψευση
| 2018-10-16 21:05:00

Απάντηση του Ολυμπιακού στον Κόκκαλη με αιχμές και διάψευση

Sportdog Team
Απάντηση του Ολυμπιακού στον Κόκκαλη με αιχμές και διάψευση

Πήραν θέση οι Πειραιώτες στην ανακοίνωση του Σωκράτη Κόκκαλη.

Ανακοίνωση-απάντηση σε όσα υποστήριξε νωρίτερα Σωκράτης Κόκκαλης για την μεταβίβαση της Καραϊσκάκης Α.Ε. στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του πρώην προέδρου της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η μεταβίβαση του 50% των μετοχών της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΕ, από τον κ. Κόκκαλη στον κ. Μαρινάκη δεν ολοκληρώθηκε, παρότι ο κ. Κόκκαλης είχε προεισπράξει το σύνολο του τιμήματος, από τις αρχές του 2011, λόγω μη εκπλήρωσης των προϋποθέσεων για τη μεταβίβαση και την ύπαρξη νομικών επιπλοκών, σε σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, του υπολοίπου 50% των μετοχών της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΕ, το οποίο ο κ. Κόκκαλης είχε μεταβιβάσει σε εταιρεία συμφερόντων του κ. Λαυρεντιάδη.

Ο κ. Μαρινάκης, μέσω της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έχει από το 2015 υποβάλει πρόταση προς τις Πιστώτριες Τράπεζες, για την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στη διαχειρίστρια εταιρεία του Σταδίου Καραϊσκάκη, ώστε η έδρα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να αποτελέσει για πάντα περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όχι του μεγαλομετόχου της».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags