Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για Πέλκα - Πονάει και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι
| 2018-10-16 22:05:00

Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για Πέλκα - Πονάει και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι

Sportdog Team
Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για Πέλκα - Πονάει και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι

Θα υποβληθεί την Τετάρτη σε μαγνητική.

Ένα ακόμα πρόβλημα προέκυψε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο Δημήτρης Πέλκας μετά το ματς με τη Φινλανδία αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο, ένα σημείο που προκαλεί ανησυχία καθώς είχε δεχτεί χτύπημα εκεί στο ματς με τον Απόλλωνα.

Αύριο ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναμένεται να κάνει μαγνητική προκειμένου να... ξεκαθαρίσει η κατάστασή του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Οι Έλληνες διεθνείς επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους και ο ΠΑΟΚ σιγά σιγά ετοιμάζεται για την επανέναρξη της Super League και τον αγώνα με τον Άρη. Το αρνητικό είναι πως αυτές οι επιστροφές συνδυάστηκαν με ένα νέο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πέλκας μετά το ματς με τη Φινλανδία αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο, σημείο όπου είχε δεχτεί χτύπημα στο ματς με τον Απόλλωνα, και το πρωί της Τετάρτης (17.10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί ο ακριβής τραυματισμός και η ενδεχόμενη απουσία του.

Από εκεί και πέρα, οι Καρέλης , Πασχαλάκης , Λημνιός ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Αλίν Τόσκα γυμνάστηκε κανονικά, όπως και οι Ελ Καντουρί , Βαρέλα , Χατσερίδης . 

Το πρόγραμμα είχε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ανάπτυξης και τακτικής τόσο δημιουργικά όσο κι ανασταλτικά.Την Τετάρτη (17.10) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags