Facebook Pixel Σκάνε «βόμβες» στην Τούμπα - Έτσι απογειώνει τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν - Εξελίξεις που θα «φτιάξουν» κόσμο
| 2018-10-17 10:20:00

Σκάνε «βόμβες» στην Τούμπα - Έτσι απογειώνει τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν - Εξελίξεις που θα «φτιάξουν» κόσμο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σκάνε «βόμβες» στην Τούμπα - Έτσι απογειώνει τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν - Εξελίξεις που θα «φτιάξουν» κόσμο

Παίρνει φόρα ο Σαββίδης και βάζει το χέρι στην τσέπη. Όλο το πλάνο.

Το θέμα των ανανεώσεων απασχολεί πολύ σοβαρά αυτές τις μέρες τον ΠΑΟΚ, καθώς στην Τούμπα θέλουν να κλείσουν άμεσα όσες υποθέσεις εκκρεμούν, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να έχουν «φτιαγμένους» όλους τους παίκτες που υπολογίζει στα βασικά του πλάνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της μάχης του πρωταθλήματος.

Σε αυτή τη φάση, μάλιστα, οι περισσότερες υποθέσεις οδεύουν καλώς για τον Δικέφαλο και όλα δείχνουν ότι μπορεί να επιτευχθεί το απόλυτο. Δηλαδή, όλοι οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν στην ομάδα, κάτι που αναμένεται να χαροποιήσει τόσο τον προπονητή, όσο και τον κόσμο.

Αρχικά να πούμε, ότι «κλεισμένη» θεωρείται η περίπτωση του Άνχελ Κρέσπο. Είναι όλα συμφωνημένα και φαίνεται πως απομένουν μόνο τα τυπικά. Μία ανάσα από οριστική συμφωνία βρίσκεται και ο έτερος «στυλοβάτης» της άμυνας, ο Φερνάντο Βαρέλα, για τον οποίο υπάρχει μία μικρή απόσταση στο οικονομικό, αλλά δεν είναι ικανή να προκαλέσει πρόβλημα.

«Τελειωμένη» θεωρείται και η ανανέωση του Γεβχέν Σάκχοφ, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την «ασπρόμαυρη» διοίκηση, ενώ νέες συζητήσεις αναμένεται να γίνουν για τον Ντιέγκο Μπίσεβαρ. Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει στον Ολλανδό την τελική πρόταση, ο παίκτης φέρεται να έχει μεγαλύτερες αξιώσεις, ωστόσο στο τέλος υπάρχει αισιοδοξία πως θα πει το «ναι».

Παράλληλα, «κλειδωμένη» από το καλοκαίρι είναι και η περίπτωση του Δημήτρη Λημνιού. Ο Έλληνας άσος απομένει απλά να βάλει την υπογραφή του στη συμφωνία που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτό ίσως να καθυστερεί λόγω του… Δημήτρη Πέλκα. Για τον δεύτερο ακόμα δεν υπάρχει deal και ίσως είναι η πιο… επίφοβη υπόθεση που έχουν να διευθετήσουν στην Τούμπα.

Ενδεχομένως οι «ασπρόμαυροι» να θέλουν να κλείσουν πρώτα τη συμφωνία με τον Δημήτρη Πέλκα κι αναλόγως να αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιο του πρώτου, για λόγους ισορροπιών εντός της ομάδας. Εξάλλου, για τον Δημήτρη Λημνίο δεν υπάρχει κάποια βιασύνη από τη στιγμή που το συμβόλαιό του δε λήγει αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags