Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβα» Κετσετζόγλου που επιβεβαιώνει ρεπορτάζ του Sportdog: «Έχει στραβώσει στην ΑΕΚ του...»
| 2018-10-17 12:10:00

«Βόμβα» Κετσετζόγλου που επιβεβαιώνει ρεπορτάζ του Sportdog: «Έχει στραβώσει στην ΑΕΚ του...»

Sportdog Team
«Βόμβα» Κετσετζόγλου που επιβεβαιώνει ρεπορτάζ του Sportdog: «Έχει στραβώσει στην ΑΕΚ του...»

Θα πρόκειται για τεράστεια απώλεια, αν συμβεί...

Για την περίπτωση του Αντρέ Σιμόες μίλησε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Κετσετζόγλου και ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ του sportdog.gr, που έκαναν λόγο για... ζόρια όσον αφορά στην ανανέωση της συνεργασίας της Ένωσης με τον Πορτογάλο χαφ.

«Έχει στραβώσει η διαπραγμάτευση με Σιμόες για την ανανέωση του συμβολαίου. Δεν μπορώ να πω ένα ποσό στάνταρ για τη διαφορά των δύο πλευρών. Υπήρχε μία συμφωνία πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτή η συμφωνία δεν έγινε συμβόλαιο από την πλευρά του Σιμόες μέσα σε ένα βράδυ, ίσως σκεπτόμενος διαφορετικά. Από τότε άρχισε να χαλάει η ιστορία. Από εδώ και πέρα δεν μπορεί να αποκλειστεί κάτι για το συγκεκριμένο θέμα.

Είχα πει ότι 31 Αυγούστου ο παίκτης θα είχε υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ωστόσο αυτό δεν έγινε και από τη στιγμή που δεν έγινε, το πράγμα έχει στραβώσει. Πολλά θα φανούν και από τι θα αποκτηθεί τον Γενάρη, αφού η ΑΕΚ στοχεύει σε κάτι πάρα πολύ καλό για τη θέση αυτή», ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στην εκπομπή "Αντεπίθεση" και στους Βάιο Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags