Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα πήραν κρανίο στη Μπαρτσελόνα με Ριβάλντο-Ροναλντίνιο
| 2018-10-17 23:36:00

Τα πήραν κρανίο στη Μπαρτσελόνα με Ριβάλντο-Ροναλντίνιο

Sportdog Team
Τα πήραν κρανίο στη Μπαρτσελόνα με Ριβάλντο-Ροναλντίνιο

Γιατί οι Καταλανοί είναι έτοιμοι να θέσουν στο περιθώριο τους δύο Βραζιλιάνους;

Αποφασισμένη να αφαιρέσει σταδιακά, δραστηριότητες του συλλόγου από τους Ριβάλντο και Ροναλντίνιο, μέχρι τελικά να τους παύσει από πρεσβευτές της ομάδας είναι η Μπαρτσελόνα.

Ο λόγος; Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, αυτό συνέβη εξαιτίας της έντονης δυσαρέσκειας για την υποστήριξη των δύο Βραζιλιάνων στον ακροδεξιό υποψήφιο για την προεδρία της Βραζιλίας, Ζαίχ Μπολσονάρου.

Όπως σημειώνουν πηγές που βρίσκονται κοντά στην Μπαρτσελόνα, ο σύλλογος δεν ταυτίζεται με τα ιδανικά του υποψηφίου για την προεδρία της Βραζιλίας.

Έτσι οι δύο Βραζιλιάνοι, ο Ροναλντίνιο και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Ριβάλντο, δεν μπορούν πλέον να προωθούν την εικόνα των Καταλανών στο εξωτερικό, με τον τρόπο που θέλει η Μπαρτσελόνα.

Να σημειωθεί ότι ο Ζαΐχ Μπολσονάρου, παραμένει το μεγάλο φαβορί ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών, την 28η Οκτωβρίου, καθώς συγκεντρώνει το 59% των προθέσεων ψήφου, ενώ ο αντίπαλός του, ο κεντροαριστερός υποψήφιος Φερνάντου Αντάτζι, περιορίζεται στο 41%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα σχετικής δημοσκόπησης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags