Facebook Pixel Sportdog.gr | Ούτε με Ολυμπιακό δεν έκαναν έτσι οι ΑΕΚτζήδες – Σπάνε ρεκόρ με Μπάγερν
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-17 16:17:00

Ούτε με Ολυμπιακό δεν έκαναν έτσι οι ΑΕΚτζήδες – Σπάνε ρεκόρ με Μπάγερν

Sportdog Team
Ούτε με Ολυμπιακό δεν έκαναν έτσι οι ΑΕΚτζήδες – Σπάνε ρεκόρ με Μπάγερν

Ο χαμός στην προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται.

Σπάνε τα ρεκόρ οι οπαδοί της ΑΕΚ στην προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τη Μπάγερν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Οι εκτιμήσεις λένε, ότι μέχρι το βράδυ της Τετάρτης είναι δεδομένο ότι η προπώκηση θα ξεπεράσει τα 30.000 εισιτήρια χωρίς να συνυπολογίζονται τα 14.000 διαρκείας.

Όπως διευκρινίζουν στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, από τις Θύρες 3-13 απελευθερώθηκαν κάποιες χαμηλές σειρές από αυτές που είχαν κρατήσει κλειστές μέχρι σήμερα, οπότε οι φίλαθλοι μπορούν να βρουν θέσεις εκεί που μέχρι τώρα έδειχναν κλειστές στο σύστημα

Την Τετάρτη άνοιξε εκδοτήριο για τη Θύρα 31, όπου είχαν μείνει ελεύθερες περίπου 430 θέσεις. Τα εισιτήρια όμως εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού.

Στην ΑΕΚ αναμένουν πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση, προκειμένου να θέσουν σε εφαρμογή το άνοιγμα των θυρών 32 και 34. Υπάρχει, δε, η αισιοδοξία, ότι θα γεμίσει όλο το ΟΑΚΑ.

Όπως αναφέρουν μάλιστα στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, «οι ρυθμοί της προπώλησης είναι υψηλότεροι στις αντίστοιχες μέρες από το ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο στη Β' Εθνική», όπου αν θυμάστε είχε σημειωθεί sold out.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags