Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις με Σκίμπε - Τότε το αντίο, ποιος θα κάτσει στον πάγκο – Τρελό σενάριο για τον…
| 2018-10-17 16:55:00

Εξελίξεις με Σκίμπε - Τότε το αντίο, ποιος θα κάτσει στον πάγκο – Τρελό σενάριο για τον…

Sportdog Team
Εξελίξεις με Σκίμπε - Τότε το αντίο, ποιος θα κάτσει στον πάγκο – Τρελό σενάριο για τον…

Το πήραν απόφαση και στην ΕΠΟ.

 

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει, ίσως και μέχρι το τέλος του μήνα, ο Μίκαελ Σκίμπε εξέλιξη για την οποία φυσικά σας έχει ενημερώσει το Sportdog.gr με διαδοχικά ρεπορτάζ.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γερμανός τεχνικός θα έχει συνάντηση τις επόμενες ημέρες με τον Βαγγέλη Γραμμένο, ώστε να συζητήσουν για τα τυπικά του διαζυγίου και της αποζημίωσης του.

Παράλληλα, οι τελευταίες πληροφορίες από την ΕΠΟ αναφέρουν πως εφόσον υπάρξει συμφωνία με τον Σκίμπε για το «διαζύγιο», τότε στον πάγκο για τα δύο ματς του Nations League με Φινλανδία και Εσθονία θα κάτσει ο Κώστας Τσάνας.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον… μόνιμο διάδοχο του Γερμανού, τα ονόματα που ακούγονται είναι πάρα πολλά τα τελευταία δύο 24ωρα. Από τον Άγγελο Αναστασιάδη και τον Λάζλο Μπόλονι, μέχρι τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και τον Αντρέ Βίλας Μπόας!

Το όνομα του Πορτογάλου εμφανίστηκε τελευταία, ωστόσο πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, καθώς έχοντας περάσει από Τσέλσι, Τότεναμ και Ζενίτ θέλει ένα τρελό συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags