Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο μπάχαλο με το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκος - Διάψευση από τον Βασιλειάδη!
| 2018-10-18 17:08:00

Απίστευτο μπάχαλο με το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκος - Διάψευση από τον Βασιλειάδη!

Sportdog Team
Απίστευτο μπάχαλο με το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκος - Διάψευση από τον Βασιλειάδη!

Τι ξεκαθάρισε ο Υφυπουργός αθλητισμός σχετικά με την αναβολή του ντέρμπι.

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί απόφασης του για μετάθεση κατά μία ημέρα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος το γραφείο ενημέρωσης του Γιώργου Βασιλειάδη.

Το γραφείο ενημέρωσης του Υφυπουργού Αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι ο Γιώργος Βασιλειάδης έχει ενημερώσει τη διοργανώτρια αρχή για το αίτημα της αστυνομίας και έχει ζητήσει να γίνουν άμεσα οι απαιτούμενες ενέργειες αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποφασίσει την αλλαγή ημέρας του παιχνιδιού καθώς δεν είναι στις αρμοδιότητες του.

«Mε αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό ορίστηκε να διεξαχθεί τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, τονίζεται ότι ο Υφυπουργός δεν έχει καμία αρμοδιότητα να ορίσει πότε θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι. Η μόνη δυνατότητα που έχει βάσει νόμου είναι να αναβάλει ένα παιχνίδι, αν και εφόσον συντρέχουν λόγοι ασφάλειας. Ο Υφυπουργός έχει ενημερώσει έγκαιρα τη διοργανώτρια αρχή για το αίτημα-εισήγηση της αστυνομίας και αιτήθηκε για τις άμεσες ενέργειες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags