Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καμπανάκι» Ουζουνίδη ενόψει Απόλλωνα - Δήλωση με νόημα για... Σιμόες και Μπακασέτα
| 2018-10-18 18:23:00

«Καμπανάκι» Ουζουνίδη ενόψει Απόλλωνα - Δήλωση με νόημα για... Σιμόες και Μπακασέτα

Sportdog Team
«Καμπανάκι» Ουζουνίδη ενόψει Απόλλωνα - Δήλωση με νόημα για... Σιμόες και Μπακασέτα

Τι είπε για το μεγάλο ματς με τη Μπάγερν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ποινή αφαίρεσης βαθμών που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ και εν συνεχεία μίλησε για τα αγωνιστικά θέματα της Ένωσης.

Ο Έλληνας τεχνικός προειδοποίησε ότι το επερχόμενο ματς με τον Απόλλωνα δεν θα είναι εύκολο και υποστήριξε πως έχει προτεραιότητα στα πλάνα της ομάδας του πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τη Μπάγερν.

Παράλληλα, δέχθηκε ερώτηση που... φωτογραφίζει τον Αντρέ Σιμόες και τον Τάσο Μπακασέτα, οι οποίοι δεν έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους και τόνισε μεταξύ άλλων ότι πολλά θα κριθούν από τη διάθεση που θα δείξουν οι ίδιοι οι παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν η διακοπή θα λειτουργήσει ευεργετικά, λόγω των τραυματισμών:

«Έχουμε ακόμα 1-2 περιπτώσεις παιδιών που έχουν προβλήματα , γενικά μας βοήθησε αυτή η διακοπή, έχουν επανέλθει τα περισσότερα παιδιά, θέλουμε να τους δίνουμε ρυθμό για να έρθουν κοντά μας»

Για το ότι ο Απόλλων είχε βελτιωμένη εικόνα με τον ΠΑΟΚ, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια:

«Είναι εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια καλά οργανωμένη αμυντικά. Η ποιότητα του ΠΑΟΚ όμως έκανε τη διαφορά, θα είναι δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Θα μας δημιουργήσει προβλήματα στο επιθετικό μας κομμάτι. Θα πρέπει να είμαστε δημιουργικοί, να έχουμε καλή κίνηση κυρίως χωρίς την μπάλα»

Για το τι δούλεψε η ομάδα κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος:

«Μας έλειπαν παίκτες στο Κύπελλο, κοιτάξαμε να έρθουν σε καλή φυσική κατάσταση οι τραυματίες. Με ενδιέφερε να επανέλθουν στην ομάδα κι άλλοι παίκτες, ώστε να υπάρχουν περισσότερες λύσεις.

Επηρεάζουν όλα, ο ρυθμός, επειδή είναι η Εθνική και οι προπονήσεις δεν μπορεί να είναι ο ίδιες. Η ψυχολογία των παικτών δεν είναι τόσο καλή, λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων. Όμως η συνοχή μιας ομάδας είναι τελείως διαφορετική από αυτή των Εθνικών. Κάποια παιδιά που παίξανε με τις Εθνικές ίσως πρέπει να ξεκουραστούν, γιατί υπάρχει και το παιχνίδι της Τρίτης με την Μπάγερν».

Για το ότι ο Απόλλων καίγεται για βαθμούς και για το εάν δυσκολεύει η αξιολόγηση του αντιπάλου, λόγω της αλλαγής προπονητή:

«Είναι διαφορετικό πράγμα να έχεις ένα δείγμα 4-5 αγωνιστικών, με το να έχεις δείγμα μιας αγωνιστικής. Τον ξέρω καλά τον Μαντζουράκη, ξέρω ότι θα δουλέψει καλά το ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πρέπει να τα αντιμετωπίζεις με σεβασμό τον αντίπαλο. Εμένα με ενδιαφέρει να παίξουμε το παιχνίδι μας και από εκεί και περά μπορεί να είμαστε άτυχοι ή τυχεροί».

Για το αν η ομάδα θα είναι συγκεντρωμένη, λόγω του αγώνα της Τρίτης με την Μπάγερν:

Για να φτάσει μια ομάδα στο επίπεδο να παίζει με τέτοιες ομαδες, πρέπει πρώτα να πάρει το πρωτάθλημα. Οπότε αυτή τη στιγμή προηγείται το ματς με τον Απόλλωνα. Παίζουμε με μια από τις κορυφαίες ομαδες του κόσμου. Σίγουρα ο κόσμος το περιμένει πολύ αυτό το ματς, όμως εμείς κοιτάμε να νικήσουμε το παιχνίδι του Σαββάτου.

Για τα συμβόλαια που λήγουν:

«Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να κρατήσει τους παίκτες της. Εξαρτάται από τη διάθεση που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές. Είμαι ευχαριστημένος από αυτά τα παιδιά, το ίδιο και η διοίκηση. Γι’ αυτό και γίνονται οι συζητήσεις τόσο νωρίς. Πιστεύω ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό».

Για το ενδιαφέρον του κόσμου για τον αγώνα με την Μπάγερν:

«Είναι εντελώς διαφορετικό το Champions League, πριν από 5 και 10 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια πάει να γίνει ένα κλειστό κλαμπ. Είναι λογικό όταν σου δίνεται η δυνατότητα να δεις ένα τέτοιο παιχνίδι από κοντά, να πας στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι το ΟΑΚΑ θα γεμίσει την Τρίτη. Η Μπάγερν δε βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση, όμως έχει ποδοσφαιριστές τοπ κλάσης. Ακόμα και να είναι 7 παίκτες της σε κακή μέρα, θα υπάρχουν 3-4 που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όσοι παίκτες μας παίξουν, θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτό για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags