Facebook Pixel Sportdog.gr | Υπέγραψε τριετές με την ΑΕΛ - Ο Κούγιας έκανε την έκπληξη - Όλο το «παρασκήνιο»
| 2018-10-19 07:59:00

Υπέγραψε τριετές με την ΑΕΛ - Ο Κούγιας έκανε την έκπληξη - Όλο το «παρασκήνιο»

Sportdog Team
Υπέγραψε τριετές με την ΑΕΛ - Ο Κούγιας έκανε την έκπληξη - Όλο το «παρασκήνιο»

Τι συνέβη στη Λάρισα...

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις με τον Τζανλούκα Φέστα, προκειμένου ο Ιταλός τεχνικός να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «βυσσινί» για άλλα δύο χρόνια, πέραν του ενός που προέβλεπε η αρχική συμφωνία.

Η θεσσαλική ομάδα εξέδωσε δύο ανακοινώσεις για το θέμα, η δεύτερη εκ των οποίων εξηγεί με λεπτομέρειες το «παρασκήνιο» της υπόθεσης, αποκαλύπτοντας ότι ο προπονητής της είχε δελεαστική πρόταση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λιβερίας, την οποία αρνήθηκε.  

Η ανακοίνωση: 

«Δημιουργήθηκε μία σύγχυση και υπήρξαν παρερμηνείες με την ανακοίνωση της υπογραφής 3ετούς συμβάσεως συνεργασίας με τον προπονητή μας Guanluca Festa. Τα γεγονότα είναι τα εξής: 

Ο κ. Gianluca Festa αρχικώς συμφώνησε για συνεργασία με την ΑΕΛ με χρονικό ορίζοντα ενός έτους. Ο τρόπος της δουλειάς του, η εργατικότητα του, η προσωπικότητα του, αλλά και η ατμόσφαιρα οικογένειας που μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έφτιαξε στα αποδυτήρια της ΑΕΛ, μας εντυπωσίασαν και του ζητήθηκε να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο, ώστε να έχει το χρόνο να παρουσιάσει μια δική του ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και να αναδείξει νέους παίκτες, όπως έκανε στο Κάλιαρι με τον Μπαρέλα της εθνικής Ιταλίας. 

Ο κ. Festa αντιπρότεινε συμβόλαιο 3 ετών με διαφορετικές αποδοχές και μπόνους για κάθε χρόνο. Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν 10 ημέρες και ολοκληρώθηκαν σήμερα με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Η ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με αυτήν την επιλογή του Gianluca Festa, αφού μόλις χτες έγινε αποδέκτης προτάσεως να αναλάβει την εθνική Λιβερίας με περισσότερα χρήματα από αυτά που λαμβάνει στην ΑΕΛ, αλλά ο κ. Festa αρνήθηκε, υπογράφοντας σήμερα το νέο του συμβόλαιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags