Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες Κούτρη για Τσιμίκα - Βλέπει Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ποιος παίκτης του αρέσει!
| 2018-10-19 15:06:00

Ατακάρες Κούτρη για Τσιμίκα - Βλέπει Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ποιος παίκτης του αρέσει!

Sportdog Team
Ατακάρες Κούτρη για Τσιμίκα - Βλέπει Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ποιος παίκτης του αρέσει!

Αυτός είναι η... αδυναμία του!

Ο Λεονάρντο Κούτρης έκανε δηλώσεις στη Nova για τα επερχόμενα ματς, τα αποτελέσματα με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Μίλαν, αλλά και για τον μπασκετικό Ολυμπιακό, λέγοντας ότι του αρέσουν Σπανούλης και Γκος.

Αναλυτικά, ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού μίλησε για: 

-τις απουσίες των διεθνών στο προηγούμενα δεκαήμερο: «Ο Ολυμπιακός έχει πάντα πολλούς διεθνείς και αυτό είναι καλό. Όμως είμαστε όλοι και πάλι μαζί, δουλεύουμε και πάμε για να νικήσουμε την Κυριακή». 

-τη σταδιακή του επιστροφή σε υψηλό επίπεδο: «Είχα λίγο την έλλειψη ρυθμού στο ξεκίνημα. Απέναντι στη Μίλαν όμως ήμουν συγκεντρωμένος και πιστεύω πως είχα καλή απόδοση. Το κάθε παιχνίδι για μένα είναι το ίδιο, δεν τα ξεχωρίζω. Προσπαθώ σε κάθε ματς να δίνω το καλύτερο και να είμαι ο εαυτός μου. Κάποιες φορές θα είσαι καλύτερος και κάποιες άλλες όχι. Όσο περνά ο καιρός θα είμαι καλύτερος και θα φτάσω στο περσινό επίπεδο απόδοσης και ακόμη παραπάνω». 

-τον ανταγωνισμό με τον Τσιμίκα: «Ο Κώστας είναι εξαιρετικός παίκτης και καταπληκτικό παιδί. Φέτος έχει αρχίσει πολύ καλά τη σεζόν. Ο ανταγωνισμός βοηθά την ομάδα και σε κάνει καλύτερο. Ο προπονητής έχει δύσκολο έργο για να επιλέξει ακόμη και την αποστολή. Αυτό είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος. Έχουμε πληθώρα παικτών σε όλες τις θέσεις». 

-τις πολλές αλλαγές του Ολυμπιακού: «Η ομάδα είναι καινούρια, αλλά γίνεται πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό τιμ. Δουλεύουν όλη μέρα, κάθε μέρα. Θέλει χρόνο. Ακόμη δεν έχουμε βγάλει αυτό που θέλουμε. Παίζουμε καλά, αλλά δεν έχουμε πάρει σε όλα τα ματς τα αποτελέσματα που θέλουμε, όπως απέναντι στη Μίλαν που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για δέκα λεπτά. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 95 λεπτά». 

-τα ματς με Μίλαν και ΑΕΚ: «Ειδικά απέναντι σε ομάδες όπως με τη Μίλαν αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου για λίγο το πληρώνεις. Δεχτήκαμε σε εννιά λεπτά τρία γκολ παρότι πριν δεν είχαμε δεχτεί καλά-καλά και φάσεις. Και με την ΑΕΚ έγινε το ίδιο, αν και δεν αρχίσαμε καλά τον αγώνα. Πάλι για μια φάση μπήκε ένα γκολ που δεν το περιμέναμε και χάσαμε δύο σημαντικούς βαθμούς. Χρειάζεται και τύχη, όπως στο ματς με τον ΠΑΟΚ που κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι αλλά χάσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, η τύχη θα γυρίσει».

-το ματς με τον ΟΦΗ: «Είναι δύσκολο να παίζεις στο Γεντί Κουλέ. Ήμουν χρόνια στο Ηράκλειο, αλλά θα πάω για πρώτη φορά με μεγάλη ομάδα. Ο ΟΦΗ τώρα που άλλαξε και διοικητικά θα έχει ψυχολογία. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, κάνουμε το παιχνίδι μας και έχοντας τη δίψα για τη νίκη, αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε τη νίκη». 

-τη θητεία του στον ΠΑΣ: «Ήμουν ενάμιση χρόνο, αλλά ένιωσα σαν να πέρασα μια δεκαετία. Πέρασα καταπληκτικά και έκανα πολλούς φίλους. Εκεί δεν υπάρχει τίποτα πέρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όλη η πόλη ζει κι αναπνέει για τον ΠΑΣ. Στα Γιάννενα ίσως πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου». 

-τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι: «Θα είμαι στο ΣΕΦ. Η ομάδα έχει δέσει καλά, έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και έχει αρχίσει πολύ καλά. Ελπίζω να κάνουμε το 3/3. Η αδυναμία μου είναι ο Σπανούλης, αλλά μου αρέσει και ο Γκος. Βλέπω πολύ μπάσκετ μαζί με τον Φορτούνη. Βάζει πολλά τρίποντα, παρότι έχει περίεργο στυλ. Στις διεισδύσεις όμως τον έχω!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags