Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδιανόητο: Τα αφεντικά της Μπάγερν απείλησαν δημοσιογράφους!
| 2018-10-19 15:20:00

Αδιανόητο: Τα αφεντικά της Μπάγερν απείλησαν δημοσιογράφους!

Sportdog Team
Αδιανόητο: Τα αφεντικά της Μπάγερν απείλησαν δημοσιογράφους!

Αυτή δεν ήταν μια συνηθισμένη συνέντευξη Τύπου.

Σε... μπαράζ απειλών εξελίχθηκε η συνέντευξη Τύπου των Χένες, Ρουμενίγκε και Σαλιχάμιτζιτς, με αφορμή τα όσα γράφονται από τα γερμανικά Μέσα για τον προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Νίκο Κόβατς.

Οι τρεις άνδρες των Βαυαρών έθιξαν το θέμα της κριτικής που δέχεται ο Κροάτης τεχνικός, ξεκαθαρίζοντας στους δημοσιογράφους που ήταν στην αίθουσα πως δεν θ' ανεχθούν στο μέλλον τέτοια σχόλια και αναφορές από τους εκπροσώπους του Τύπου σε άσχημα παιχνίδια της ομάδας.

Απαίτησαν σεβασμό προς τους ποδοσφαιριστές, με τον Ούλι Χένες να "επιτίθεται" ονομαστικά σε δημοσιογράφο που είχε ασκήσει κακή κριτική στον Μπερνάτ, για την εμφάνισή του στο περσινό παιχνίδι της Μπάγερν με την Σεβίλλη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Δεν θα ανεχθούμε άλλη τέτοια συμπεριφορά από τον Τύπο προς τον σύλλογό μας στο μέλλον» ξεκαθάρισε ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε, με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς να σχολιάσει: «Οι ποδοσφαιριστές μας κάνουν την αυτοκριτική τους και η αμφισβήτησή τους από τους δημοσιογράφους δεν είναι αποδεκτή! Πάντοτε θα υπερασπίζομαι τους παίκτες και τον προπονητή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags