Facebook Pixel Sportdog.gr | Απάντηση με νόημα από Λουτσέσκου για Ουάρντα: «Υπάρχουν και κανόνες...»
| 2018-10-19 16:30:00

Απάντηση με νόημα από Λουτσέσκου για Ουάρντα: «Υπάρχουν και κανόνες...»

Sportdog Team
Απάντηση με νόημα από Λουτσέσκου για Ουάρντα: «Υπάρχουν και κανόνες...»

Αναφέρθηκε στην τιμωρία του Αιγύπτιου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε και για την τιμωρία εδώ και αρκετές εβδομάδες του Αμρ Ουάρντα και η απάντησή του ήταν... αφοπλιστική:

«Δεν υπάρχει θέμα παλιάς και νέας αρχής. Έχουμε πει ότι υπάρχουν κανόνες. Όποιος τους σέβεται είναι μέρος του συνόλου. Τώρα ο Ουάρντα είναι μέλος του συνόλου μας. Μπορεί κάποιος, να κάνει ένα λάθος, να μην καταλάβει πως λειτουργεί ένα σύνολο. Θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας, ότι υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες και ο στόχος τους είναι να κερδίζει η ομάδα. Αν το κάνει αυτό, είναι στο σύνολο, αν όχι είναι εκτός. Είναι στο γκρουπ τώρα, όπως όλοι.

Δε μου αρέσει να επιμένω σε έναν παίκτη, γιατί δεν είναι φυσιολογικό, ούτε για τον παίκτη ούτε για το σύνολο, το οποίο συνεχίζει και κερδίζει. Για τον καθένα θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Ο καθένας θα πρέπει να έχει στο μυαλό του και τη νοοτροπία, ότι είναι μαζί με το γκρουπ. Κι από εκεί και πέρα, μετά την τελευταία προπόνηση, εγώ είμαι υπεύθυνος για την αποστολή που θα είναι μαζί μα,ς με τους παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Η φιλοσοφία μας είναι να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να το κερδίζουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags