Facebook Pixel Sportdog.gr | Στάζει μέλι για τον Δώνη - Φοβερές ατάκες Χατζηγιοβάνη για ΠΑΟ και την καριέρα του
| 2018-10-20 09:14:00

Στάζει μέλι για τον Δώνη - Φοβερές ατάκες Χατζηγιοβάνη για ΠΑΟ και την καριέρα του

Sportdog Team
Στάζει μέλι για τον Δώνη - Φοβερές ατάκες Χατζηγιοβάνη για ΠΑΟ και την καριέρα του

Ο νεαρός άσος στο προσκήνιο.

Ο νεαρός εξτρέμ μίλησε στο Εθνοσπόρ για τη βελτίωση που έχει δείξει, καθώς και για το εξαιρετικό ξεκίνημα του νεανικού Παναθηναϊκού.

Νιώθω φέτος ότι εξελίσσομαι. Αισθάνομαι πιο ώριμος και δυνατός στο γήπεδο και είμαι αποφασισμένος να κάνω το επόμενο βήμα ως ποδοσφαιριστής, για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο”, ανέφερε αρχικά.  

Για τη βελτίωσή του: “Δούλεψα πολύ -και- μόνος μου αυτό το καλοκαίρι και αυτό μου έκανε καλό. Φέτος έχουμε τον κ.Δώνη, έναν πάρα πολύ καλό προπονητή που με βοηθάει και με στηρίζει πολύ. Με συμβουλεύει και του οφείλω πολλά για το καλό ξεκίνημα”. 

Για το αν υπάρχει πίεση: “Όχι. Και ξέρετε κάτι; Αυτό είναι το καλό με τη φετινή ομάδα. Όλα τα παιδιά παίζουμε χωρίς άγχος, διαχειριζόμαστε καλά την πίεση που υπάρχει κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Προσωπικά δεν έχω κανένα άγχος για την ομάδα και την πορεία μας και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο μέχρι το φινάλε. Και πιστεύω ότι στο τέλος θα έχουμε κάνει κάτι που δεν θα το περιμένει κανείς. Θα εκπλαγούν όλοι”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags