Facebook Pixel Tρομερά πράγματα: «Ανέστης» ξανά στην ΑΕΚ, δεν υπάρχει ελπίδα - Τρελή «παραδοχή» για το -3
| 2018-10-20 14:01:00

Tρομερά πράγματα: «Ανέστης» ξανά στην ΑΕΚ, δεν υπάρχει ελπίδα - Τρελή «παραδοχή» για το -3

του Γιώργου Θεοδωράκη
Tρομερά πράγματα: «Ανέστης»  ξανά στην ΑΕΚ, δεν υπάρχει ελπίδα - Τρελή «παραδοχή» για το -3

Εξέλιξη-φωτιά για βασικό. Πώς απαντά ο Τίγρης. Δείτε πρωτοσέλιδο...

Μπορεί σήμερα να γράφεται στα ρεπορτάζ ότι η υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον Αντρέ Σιμόες και τη διοίκηση της ΑΕΚ, ύψους 300.000, ευρώ, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί αποκάλυψη, καθώς είναι κάτι που έχουμε σημειώσει στο sportdog.gr σε μια σειρά από ρεπορτάζ εδώ και πολύ καιρό (ανατρέξτε στα σχετικά λινκς ΕΔΩ).

Η ουσία στην υπόθεση είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διάθεση για αμοιβαίες υποχωρήσεις και γι' αυτό στην Ένωση ψάχνουν ήδη για χαφ ενόψει Γενάρη. Προς το παρόν στο πλάνο των Κιτρινόμαυρων δεν προβλέπεται η απόκτηση δύο μέσων, ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει αν όντως επέλθει οριστικό ναυάγιο με τον Αντρέ Σιμόες.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται σε αυτό το ενδεχόμενο ο παίκτης να έχει την τύχη του... Γιάννη Ανέστη και να παραγκωνιστεί από το σύλλογο το επόμενο διάστημα, ειδικά αν η ομάδα μείνει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Με αυτόν τον τρόπο θα φανεί, άλλωστε, ότι ο παίκτης δεν παρουσιάζεται θετικός στις διαπραγματεύσεις και στην ουσία απαιτεί ένα συμβόλαιο για να... φύγει από την ομάδα. Έτσι, επίσης, η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να προστατευτεί κατά κάποιον τρόπο και στο ενδεχόμενο που ο Αντρέ Σιμόες πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα.

Πάντως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα έχει την ευκαιρία να απαντήσει με μία ηχηρή μεταγραφή, αν και εφόσον η Ένωση καταφέρει να αποδεσμευτεί από τους μέσους που τώρα έχει στη διάθεσή της και δεν υπολογίζει. Το συμβόλαιο του Αντρέ Σιμόες είναι αυτή τη στιγμή στις 230.000 ευρώ, του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς στις 290.000 ευρώ και του Ερίκ Μοράν στις 350.000 ευρώ. Σε περίπτωση, λοιπόν, που η ΑΕΚ αποδεσμευτεί από τους τρεις παίκτες, αν και για τον τρίτο δεν είναι εύκολα τα πράγματα, τότε ο Τίγρης θα έχει αρκετό μπάτζετ για μία κίνηση από το πάνω ράφι.

Μεγάλη παραδοχή

Στο μεταξύ, αίσθηση προκαλεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ώρας» (δείτε το ΕΔΩ), το οποίο δεν είναι τόσο επιθετικό όσο θα περίμενε κανείς, μετά τις χθεσινές εξελίξεις. Ναι μεν παρουσιάζεται συσπειρωτικό και έχει μια ελαφριά απειλητική διάθεση προς πάσα κατεύθυνση, ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα πολεμικό, όπως συνηθίζει τελευταία η εφημερίδα.

Μάλιστα, στο πρωτοσέλιδο γίνεται μια μεγάλη και γενναία παραδοχή για λάθη που σαφώς έχουν γίνει κι από την πλευρά της ΑΕΚ, στο σημείο που τονίζεται πως «διορθώνουμε τα λάθη εντός μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Τρελαμένοι Ουζουνίδης και παίκτες - Aυτό θα γίνει στο CAS - Αλλοίωση πρωταθλήματος - Ποιο -6»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags