Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλα πλάνα από τους Μπλαουγκράνα - Φοβερά σχέδια της Μπάρτσα για το Καμπ Νου! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-20 23:36:00

Μεγάλα πλάνα από τους Μπλαουγκράνα - Φοβερά σχέδια της Μπάρτσα για το Καμπ Νου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλα πλάνα από τους Μπλαουγκράνα - Φοβερά σχέδια της Μπάρτσα για το Καμπ Νου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν τρομερές ιδέες οι Καταλανοί για τις εγκαταστάσεις τους.

Το σχέδιο του φιλόδοξου έργου «Espai Barca» για να αναδιοργανώσει και να επεκτείνει το γήπεδο Nou Camp και να ανακαινίσει τις άλλες εγκαταστάσεις της αποκάλυψε η Μπαρτσελόνα.

Το βίντεο δείχνει πως η χωρητικότητα του Nou Camp θα αυξηθεί από 99.000 θεατές σε 105.000 και το στέγαστρο θα καλύπτει όλο το γήπεδο. Σήμερα τρεις πλευρές του σταδίου είναι εκτεθειμένες.

Οι οικοδομικές εργασίες στο γήπεδο θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της περιόδου πριν αρχίζει το πρωτάθλημα για τρία χρόνια, αρχής γενομένης το 2019, έτσι ώστε η ομάδα να μπορεί να συνεχίσει να παίζει εκεί χωρίς διακοπή.

Οι εργασίες για το νέο στάδιο θα ολοκληρωθούν μέχρι την σεζόν 2023/24, ενώ η ισπανική ομάδα δηλώνει ότι θα κοστίσει 360 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες για ένα νέο γήπεδο για τις ομάδες Νέων, το οποίο θα ονομαστεί Johan Cruyff και θα βρίσκεται στο χώρο του προπονητικού της κέντρου.

Το «Espai Barca» προβλέπει επίσης την κατασκευή ενός νέου γηπέδου για την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου και χώρους πρασίνου γύρω από το Nou Camp.