Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστιο διπλό για Παναιτωλικό μέσα στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-20 20:10:00

Τεράστιο διπλό για Παναιτωλικό μέσα στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τεράστιο διπλό για Παναιτωλικό μέσα στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Mεγάλη νίκη (2-0) για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Tην δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, αφού έφυγε με μεγάλο διπλό (2-0) από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, που με τη σειρά του έφτασε τις τρεις συνεχόμενες ήττες.

Οι Αγρινιώτες ήταν καλύτεροι συνολικά στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχησαν να προηγηθούν σε ένα πολύ σημαντικό χρονικό σημείο του αγώνα, στο 43'. 

Ο Γουίλιαν έκανε καλοζυγισμένη σέντρα από τα αριστερά, ο Μάζουρεκ έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και νίκησε τον Βελλίδη για το 0-1, βάζοντας μπροστά την ομάδα του Δέλλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, πίεσαν, όμως ο Παναιτωλικός κράτησε το αποτέλεσμα και μάλιστα πέτυχε και δεύτερο γκολ, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αναμέτρηση.

Ο Μανά έκανε ωραίο γύρισμα από τα αριστερά, έστρωσε τη μπάλα στον Μάζουρεκ και εκείνος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο 96', όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας (46' Αποστολόπουλος), Κακούμπα, Νικολιάς, Γιάκος, Κούζικ (60' Βιντάλ), Κριζμάν, Ξύδας (68' Αθανασιάδης) 

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Πάουλο, Μάζουρεκ, Μοράρ (79' Καμαρά), Ντίας, Ρότσα, Μαλής, Άργκους (73' Χαντάκιας), Λουσέρο, Μπαρμπόσα (68' Μανά) 

Δείτε ΕΔΩ το 0-1 και ΕΔΩ το 0-2

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags