Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώτη νίκη για Λαμία με απίστευτη ανατροπή μέσα στην έδρα της ΑΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-20 22:27:00

Πρώτη νίκη για Λαμία με απίστευτη ανατροπή μέσα στην έδρα της ΑΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πρώτη νίκη για Λαμία με απίστευτη ανατροπή μέσα στην έδρα της ΑΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστιο διπλό (1-2) για την ομάδα του Μάκη Χάβου.

Το πρώτο της τρίποντο για φέτος στη Superleague πανηγύρισε με εντυπωσιακό τρόπο η Λαμία και μάλιστα με ανατροπή απέναντι στην ΑΕΛ στη Λάρισα.

Οι "βυσσινί" ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και έφτασαν στο γκολ με τρομερή ενέργεια και σουτ του Ντέλετιτς στο 30'. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν περίμεναν αυτό που ακολούθησε στην επανάληψη.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με το... μαχαίρι στα δόντια και μόλις στο 48' έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Μπαράλες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει ψυχολογία και στο 65' έκαναν την ολική ανατροπή με τον Επστάιν, σοκάροντας την ΑΕΛ. 

Στο 76' ο Βάντερσον αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και άφησε με δέκα την Λαμία, όμως η ΑΕΛ όσο και να πίεσε, δεν μπόρεσε να αποφύγει την πέμπτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Κόεφ, Γκόλιας, Μόρας, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας (75' Μιλοσάβλιεβιτς), Μπαργκάν (70' Κούνιτς), Σαχίτι (13' λ. τρ. Ακόστα), Πίτι, Ντέλετιτς.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μπλάζιτς (63' Οσμάν), Επστάιν (83' Ασιγκμπα), Πλιάτσικας, Μπαράλες, Δημούτσος (68' Μπερτόγλιο), Καραμάνος

Δείτε ΕΔΩ το 1-0, ΕΔΩ το 1-1 και ΕΔΩ το 1-2

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags