Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Γκλεν Καμαρά θα έρθει στην Ένωση;
| 2018-10-21 09:30:00

«Πυρά» για στόχο της ΑΕΚ: «Ποιος Καμαρά; Δε θα πέσουν και τα τσιμέντα-Καλύτερος ο Σιμόες»!

του Γιώργου Κτενά
«Πυρά» για στόχο της ΑΕΚ: «Ποιος Καμαρά; Δε θα πέσουν και τα τσιμέντα-Καλύτερος ο Σιμόες»!

Μήπως στην Ένωση να το ξανασκεφτούν; Ένας ειδικός αναλύει...

Ως box to box χαφ, με δημιουργικές αρετές αλλά χωρίς να βρίσκεται στο επίπεδο της ΑΕΚ, χαρακτήρισε τον Γκλεν Καμαρά σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Παναγιώτης Ζάρας.

Δημοσιογράφος της εφημερίδας Match Money, που γνωρίζει άριστα το πρωτάθλημα της Σκωτίας, σχολίασε ακόμα ότι είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της Νταντί Γιουνάιτεντ αλλά και ότι δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα για πολύ καιρό.

Τέλος, τόνισε ότι ο σκωτσέζικος σύλλογος άλλαξε πρόσφατα τον άνθρωπο που διαχειρίζεται τις μεταγραφές του και η ΑΕΚ θα μπορούσε με ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ να τον αποκτήσει.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ξεχωρίζει ως παίκτης, δεν είναι για την Νταντί. Είναι ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής της ομάδας του, όποτε δεν παίζει υπάρχει πρόβλημα στη Νταντί. Είναι ποδοσφαιριστής που παίρνει την μπάλα από την άμυνα και βοηθάει μέχρι την επίθεση. Πιστεύω ότι είναι η τελευταία του χρονιά στη Σκοτία, είναι απίθανο να μείνει στην ίδια ομάδα, μπορεί να φύγει ακόμα και τον Γενάρη», ήταν το αρχικό σχόλιο του Π. Ζάρα στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του:

«Είναι box to box μέσος, αλλά κατά την άποψή μου τα καλύτερα στοιχεία του είναι στον δημιουργικό τομέα και όχι αμυντικά. Έχει πολύ καλές τοποθετήσεις, αλλά δεν είναι ο ξυλοκόπος αμυντικός μέσος που δεν περνάει τίποτα. Περισσότερες βοήθειες δίνει επιθετικά, δημιουργικά είναι τα καλύτερα στοιχεία του».

Θεωρείς ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της ΑΕΚ, που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ;

«Θεωρώ ότι είναι ένα κλικ πιο κάτω από αυτό το επίπεδο, από το επίπεδο της ΑΕΚ. Στη Ναντί όπως σου είπα ναι μεν ξεχωρίζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να πάει στην ΑΕΚ και να κάνει κάποια τρελή διαφορά. Δεν θα πέσουν και τα τσιμέντα μαζί του. Ο Σιμόες, για παράδειγμα, είναι λίγο καλύτερος από τον Καμαρά».

Τέλος, με βάση την εμπειρία σου από το πρωτάθλημα της Σκοτίας, ποια θα μπορούσε να ήταν η τιμή του για να τον αγοράσει η Ένωση;

«Μέχρι πριν από μια εβδομάδα στη Νταντί είχαν κάποιον μάνατζερ που δεν έδινε τίποτα κοψοχρονιά. Ο καινούργιος που ήρθε τώρα, φαίνεται ότι είναι περισσότερο διαλλακτικός. Πιστεύω ότι με ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ θα μπορούσε να τον πουλήσει η Νταντί στην ΑΕΚ, γιατί έτσι και αλλιώς δεν τον βλέπω να μένει για πολύ στην ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός φταίει, κανένας άλλος - Αφεντικό στα αποδυτήρια - Τσαμπουκαλεύεται - Καζάνι που βράζει η ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags