Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεγάλη συνέντευξη στο sportdog.gr για Ροντρίγκο Μολέντο, Γιάννη Φετφατζίδη, Κώστα Φορτούνη!
| 2018-10-21 12:30:00

Ρουκέτες για Ολυμπιακό: «Αυτόν πιστεύει ο Μαρινάκης-Τι ισχύει με Μολέντο-Ενδιαφέρον για τον...»

του Γιώργου Κτενά
Ρουκέτες για Ολυμπιακό: «Αυτόν πιστεύει ο Μαρινάκης-Τι ισχύει με Μολέντο-Ενδιαφέρον για τον...»

Ερυθρόλευκους ρεπόρτερ σε αποκαλυπτική συνέντευξη στο Sportdog.

Πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα σχολίασε με δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Γιώργος Βλαντής.

Ο δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ των Πειραιωτών, σχολίασε ακόμα ότι ο Καμαρά βρίσκεται σε παρακολούθηση από αγγλικές ομάδες. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι θα του δώσουν νέο συμβόλαιο, με αναπροσαρμοσμένες αποδοχές, όπως θα συμβεί και με τους Τσιμίκα και Γιαννιώτη.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο περιστατικό του Κώστα Φορτούνη, στο ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ, αλλά και στον Γιάννη Φεφτατζίδη που τον πιστεύει πολύ ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τον στηρίζει στον Ολυμπιακό.

Γιώργο, επέστρεψε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το όνομα του Μολέντο. Τι περισσότερο μπορούμε να πούμε για αυτή την εξέλιξη;

«Είναι νωρίς να πούμε αν πηγαίνει για στόπερ ο Ολυμπιακός. Όλα είναι ανοιχτά, βέβαια, για τον Δεκέμβρη, καθώς στις 31/12 λήγει η ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ που είχε βάλει ο Παναθηναϊκός στο συμβόλαιό του. Αυτός ο βραχνάς φεύγει από την 1η Γενάρη του 2019. Μένει να φανεί στα επόμενα ματς, όμως, αν έχει την ανάγκη από στόπερ. Το όνομά του ήταν Νο1 στη λίστα το περασμένο καλοκαίρι και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει κενή θέση ξένου. Αλλά θα πρέπει να δούμε αν θα αποφασίσουν για να κάνουν τέτοια κίνηση στον Ολυμπιακό, όπως και ποιος θα χρειαστεί να αποχωρήσει για να έρθει ένας ακόμα στόπερ».

Πλην του Μολέντο, και το όνομα του Καμαρά απασχολεί το ρεπορτάζ, καθώς φαίνεται ότι η Νιουκάστλ εξετάζει την περίπτωσή του.

«Είναι γεγονός ότι παρακολουθούν τον Καμαρά, έχει κάνει μεγάλο γκελ σε ευρωπαϊκές ομάδες, είναι διεθνής, διανύει εξαιρετική σεζόν. Πράγματι τον τσεκάρουν από την Αγγλία και αυτός είναι ο λόγος που ο Ολυμπιακός θέλει να τον δέσει με καλύτερο συμβόλαιο. Κάτι που θα συμβεί άμεσα, καθώς θα του γίνει αναπροσαρμογή, με καλύτερες αποδοχές, αλλά και πιο υψηλή ρήτρα. Για να τον παρακολουθούν από το κορυφαίο πρωτάθλημα, κάτι θα ξέρουν για την αξία του...».

Νέο συμβόλαιο θα υπογράψει και ο Γιαννιώτης;

«Και ο Τσιμίκας θα ανανεώσει. Έχουν πολλά χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, φέτος είναι και βασικοί, για αυτό και είναι στα πλάνα της ομάδας να τους δώσει νέα συμβόλαια, με αναπροσαρμογή αποδοχών. Νομίζω ότι τη δικαιούνται αυτή την αναπροσαρμογή και οι δυο τους».

Θέλεις να πεις δύο λόγια για τον Φορτούνη και όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ;

«Δεν ξέρω αν η κίνηση που έκανε ο Φορτούνης ήταν προς τη μαθητική κερκίδα, γιατί εμείς που ήμασταν στο γήπεδο είδαμε και ενήλικες να τρέχουν και να τον βρίζουν, να κινούνται προς το μέρος του. Πάνω στο πάθος της στιγμής παρεκτράπηκε, αλλά σίγουρα έχουμε δει και χειρότερα. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει να τιμωρηθεί και θα τελειώσει αυτό το θέμα».

Μεγάλο θέμα έχει γίνει και με τον Φετφατζίδη και τη φάση που έχασε στο τέλος εναντίον της ΑΕΚ, που θα μπορούσε να είχε δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό.

«Θα έπρεπε στα 28 του και φορώντας το "10" σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, να τελειώνει τέτοιες φάσεις. Όλα χάνονται και όλα μπαίνουν, βέβαια, για ποδόσφαιρο μιλάμε. Καταρρακώθηκε η ψυχολογία του, ο Ολυμπιακός τον στήριξε όμως, υπάρχει απόλυτη στήριξη στις ικανότητές του. Κανείς δεν θέλει να απαξιωθεί το κεφάλαιο Φετφατζίδης. Τον πιστεύει ο Μαρινάκης και για αυτό τον έφερε πίσω. Θεωρώ ότι θα δείξει ότι έχει δύναμη ψυχής. δεν υπάρχει κάτι άλλο για να κάνει: Ή θα τον πάρει από κάτω και δεν θα ξαναπαίξει ποτέ ή θα βγει μπροστά και θα γίνει πιο χρήσιμος για την ομάδα».

Για την ομάδα τι μπορούμε να πούμε;

«Πηγαίνει στο Βικελίδης και στο Γεντί Κουλέ, έχει δύσκολο πρόγραμμα, αλλά δύσκολο πρόγραμμα έχει και ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός περιμένει ότι κάπου θα γκελάρει ο Δικέφαλος και μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, θα έχει βρεθεί ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο σημάδι του Μαρτίνς - Χτύπησε καμπάνα - Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού την άκουσε;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags