Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος να το πιστέψει; «Προκαλεί» για τα ντέρμπι ο Δώνης - Έτσι κάνει τούρμπο τους πιτσιρικάδες
| 2018-10-21 18:46:00

Ποιος να το πιστέψει; «Προκαλεί» για τα ντέρμπι ο Δώνης - Έτσι κάνει τούρμπο τους πιτσιρικάδες

του Νίκου Στεργίου
Ποιος να το πιστέψει; «Προκαλεί» για τα ντέρμπι ο Δώνης - Έτσι κάνει τούρμπο τους πιτσιρικάδες

Θα χυθεί... αίμα. Μηνύματα - φωτιά από τον τεχνικό του ΠΑΟ

Την ξέφρενη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, εκπλήσσοντας τους πάντες με την αγωνιστική του εικόνα και την δουλειά που παρουσιάζουν οι "μπέμπηδες" της ομάδας υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Οι Πράσινοι πήραν ακόμα μία νίκη με 1-0 εναντίον του Πανιωνίου με ένα γκολ του Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος πέρασε στο ματς ως αλλαγή, "εδραιώνοντας" για τα καλά μια φοβερή σύμπτωση που έχει προκύψει στο πράσινο στράτοπεδο και που θέλει τις αλλαγές του Δώνη να βγάζουν τα... κάστανα από τη φωτιά σε αρκετά παιχνίδια.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν και ποδοσφαιριστές, που μέχρι πρότινος δεν πρόσφεραν στο σκοράρισμα και φέτος έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά, την ώρα που δεν τους περίμενε κανείς. Φυσικά αναφερόμαστε στον Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος σκόραρε σε δύο σερί ματς και μάλιστα τρία γκολ (δύο εναντίον της ΑΕΛ και ένα απέναντι στον Λεβαδειακό).

Επίσης, ο Δώνης πιστώνεται το "μάτι" που έχει στις αλλαγές που κάνει, καθώς όσους έχει ρίξει στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος των αγώνων, τον έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο. Ένας είναι ο Εμμανουηλίδης, που μπήκε στο ματς με τη Λαμία και έκανε το 2-1 την ώρα που οι Πράσινοι δυσκολεύονταν αρκετά, όπως βέβαια και ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος σκόραρε στο Κύπελλο με τον  Παναιτωλικό (πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή), με τον ΠΑΣ στο πρωτάθλημα, αλλά και με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αυτό που είναι ευκόλως κατανοητό είναι πως τα "μωρά" του Γιώργου Δώνη εκτός από την καλή τους εικόνα, έχουν και αρκετή ρέντα και είναι αυτό που έλεγε και ξαναέλεγε ο Έλληνα τεχνικός από το ξεκίνημα της σεζόν, ότι περίμενε δηλαδή να φτάσει η ομάδα του στα ντέρμπι, ούσα αήττητη. 

Ο Δώνης πίστευε και πιστεύει πολύ στους παίκτες του και μάλιστα εκτιμά ότι στα τρία ντέρμπι που έρχονται οι Πράσινοι δεν θα χάσουν τουλάχιστον στα δύο, κι ας τους θεωρούν οι περισσότεροι ξεκάθαρο αουτσάιντερ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags