Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια ήττα; Αυτό είναι το χειρότερο για Ολυμπιακό - Έκαναν πλάκα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κι αυτός... ούτε εστία!
| 2018-10-21 23:58:00

Ποια ήττα; Αυτό είναι το χειρότερο για Ολυμπιακό - Έκαναν πλάκα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κι αυτός... ούτε εστία!

Sportdog Team
Ποια ήττα; Αυτό είναι το χειρότερο για Ολυμπιακό - Έκαναν πλάκα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κι αυτός... ούτε εστία!

Τρομερό αυτό που... κατάφεραν οι Πειραιώτες στην Κρήτη.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε ήττα… εκτός προγράμματος από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, παρέμεινε χωρίς νίκη για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές και απομακρύνθηκε 6 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας, όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με 19 πόντους. Ο Ατρόμητος έχει 16 με ματς λιγότερο, ενώ οι Πειραιώτες είναι ισόβαθμοι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στους 13.

Οι Ερυθρόλευκοι προβλημάτισαν με την απόδοσή τους, δημιουργώντας λιγοστές καλές ευκαιρίες στο «Γεντί Κουλέ». Η μεγαλύτερη ήταν ξεκάθαρα αυτή του 71’, όταν ο Στρέζος απέκρουσε εξαιρετικά την κεφαλιά του Γκερέρο. Κατά τα άλλα, όμως, οι περισσότερες ενέργειες της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς κατέληγαν εκτός εστίας.

Το πιο ανησυχητικό στοιχείο για τον Ολυμπιακό έγκειται στο γεγονός  έμεινε «άσφαιρος» κόντρα στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. O ΟΦΗ έχει δεχθεί 14 γκολ, περισσότερα από κάθε άλλη στη Superleague. Μάλιστα, οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το μηδέν σε κανένα από το έξι προηγούμενα παιχνίδια τους και το κατάφεραν για πρώτη φορά κόντρα στους Πειραιώτες.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός μπορεί να πληρώσει την αποψινή ήττα πολύ ακριβά, υπό την έννοια ότι «πέταξε» τρεις βαθμούς σε μια έδρα, από την οποία οι ανταγωνιστές του πέρασαν εύκολα. Η ΑΕΚ νίκησε άνετα με 3-0, ενώ το ίδιο εύκολα, με 3-1, πέρασε και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απόψε πήρε ακόμα μια νίκη με μέτρια απόδοση κόντρα στον Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Βράζουν» με τη διαιτησία στον Ολυμπιακό – «Συγχαρητήρια στη συμμορία - Τριάντα χρόνια πίσω...»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags