Facebook Pixel Sportdog.gr | «Εκεί κρίθηκε το ντέρμπι - Μεγάλο πρόβλημα για τους αντίπαλους του ΠΑΟΚ»
| 2018-10-22 13:56:00

«Εκεί κρίθηκε το ντέρμπι - Μεγάλο πρόβλημα για τους αντίπαλους του ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
«Εκεί κρίθηκε το ντέρμπι - Μεγάλο πρόβλημα για τους αντίπαλους του ΠΑΟΚ»

Πώς είδε το Άρης - ΠΑΟΚ ο Σάκης Τσιώλης;

Μιλώντας στον Fair Play Fm 96,1 ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην ελαφρά υπεροχή του Άρη στο δεύτερο μέρος του ντέρμπι, τονίζοντας ότι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ περίμεναν να χάσει βαθμούς στο "Κλ. Βικελίδης", κάτι που δεν έγινε και έδωσε έξτρα ψυχολογία στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Σχετικά με μία πρώτη τοποθέτηση: «Πρώτα από όλα μου άφησε μία πολύ καλή γεύση και άποψη για τον λόγο της ατμόσφαιρας και του πάθους. Όσο αναφορά στο αγωνιστικό, το αποτέλεσμα αδικεί τον Άρη, είχε μία ελαφριά υπεροχή απέναντι στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε αλλά ο Άρης έχασε το πέναλτι, ένα πέναλτι που αν ευστοχούσε θα άλλαζαν όλα. Εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι κατά την γνώμη μου».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Μετά το πέναλτι ήταν δύσκολη η διαχείριση του, θα ήταν εντελώς διαφορετική αν έμπαινε το πέναλτι. Είναι εύκολο όταν προηγείσαι να διαχειριστείς ένα αποτέλεσμα, σε σχέση με το πως διαμορφώθηκε μετά το χαμένο πέναλτι. Χρειαζόταν σε εκείνο το σημείο ένας δεύτερος παίκτης αλλά γενικά είναι ευκολότερο να διαχειριστείς μία αμυντική τακτική όταν προηγείσαι».

Για την οπισθοχώρηση των παικτών του Άρη μετά το 1-0: «Εγώ πάντα λέω πως σε τέτοια ματς ένα δεύτερο γκολ θα τελείωνε τον αντίπαλο. Ο Άρης έβλεπε πιο αμυντικά μετά το πρώτο του γκολ και έδωσε χώρο στον ΠΑΟΚ. Δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα αλλά μετά το πέναλτι που έχασε ο Γιουνές ανατράπηκαν όλα. Στο πρώτο ημίχρονο μετά γκολ από μόνοι τους οι παίκτες οπισθοχώρησαν αφού ήξεραν την σπουδαιότητα του αποτελέσματος».

Για την διαχείριση μετά το γκολ του Πρίγιοβιτς: «Σίγουρα μετά το 1-2 ο Άρης είχε 10 λεπτά μπροστά του, μπορούσε να κάνει πράγματα αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα πολύ έμπειρη, έχει μεγάλη αυτοπεποιήθηση και ξέρει να κρατάει τέτοια αποτελέσματα».

Για το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ μετά το διπλό: «Το μεγάλο πρόβλημα των αντιπάλων του ήταν ότι περίμεναν να χάσει βαθμούς ο ΠΑΟΚ στο Βικελίδης, πράγμα που δεν έγινε με αποτέλεσμα να έχει και την ψυχολογία με την μεριά του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags