Facebook Pixel Sportdog.gr | Επική δήλωση Τσιγκρίνσκι: «Αξίζει να περιμένεις σε όλη σου τη ζωή να παίξεις στο Champions League»
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-22 15:22:00

Επική δήλωση Τσιγκρίνσκι: «Αξίζει να περιμένεις σε όλη σου τη ζωή να παίξεις στο Champions League»

Sportdog Team
Επική δήλωση Τσιγκρίνσκι: «Αξίζει να περιμένεις σε όλη σου τη ζωή να παίξεις στο Champions League»

Ο Ουκρανός μίλησε για το σπουδαίο ματς με τη Μπάγερν στο ΟΑΚΑ.

«Η συμμετοχή στο Champions League είναι κάτι που αξίζει να το περιμένεις σε όλη σου τη ζωή! Υπάρχουν παίκτες πολύ καλοί που το ονειρεύτηκαν και δεν έπαιξαν ποτέ. Πόσες ομάδες στην Ευρώπη είναι σαν την Μπάγερν, σταθερά στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου;», ανέφερε αρχικά ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο επίσημο match programme του αγώνα με την γερμανική ομάδα.

Σχετικά με τα δύο παιχνίδια με τους Βαυαρούς δηλώνει ότι «Στο ποδόσφαιρο δεν έχει καμία αξία το τι κουβαλάς πίσω σου, σημασία έχει το σήμερα, το τι έχεις μπροστά σου. Και μπροστά μας υπάρχει πλέον η πιο μεγάλη πρόκληση. Αυτά είναι τα ματς που μπορούν να σου αλλάξουν τα πάντα. Οι τρεις βαθμοί της νίκης θα είναι τεράστια υπόθεση, αλλά πρόκειται για κάτι ακόμα μεγαλύτερο, αν τα καταφέρεις: είναι φήμη, είναι κύρος, ιστορία, αυτοπεποίθηση, τα πάντα. Αυτό είναι ο ορισμός του μεγάλου αγώνα, μια μεγάλη παράσταση σε ένα τεράστιο θέατρο».

Κλείνοντας ο Ουκρανός αμυντικός εμφανίζεται σίγουρος για την φετινή πορεία της ομάδας. «Είμαστε εφέτος πολύ καλύτεροι, όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ομάδα όταν επιστρέψουν όλοι οι παίκτες που έλειψαν μέχρι σήμερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags