Facebook Pixel Στου... Μπέλαμι το ουζερί! (Vids)
| 2011-09-01 23:39:00

Στου... Μπέλαμι το ουζερί! (Vids)

Στου... Μπέλαμι το ουζερί! (Vids)

Ο Κρεγκ Μπέλαμι επέστρεψε στο «Ανφιλντ», δίχως μπαστούνι του γκολφ. Το gazzetta.gr παρουσιάζει όλα τα... ατοπήματα του τρελο-Ουαλού που έχει στείλει στο νοσοκομείο γυναίκες, φοιτητές και ό,τι άλλο κινείται.

«Στου Μπελαμή το ουζερί, τα ούζα έπινε σερί», τραγούδησε κάποτε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Προφανώς ο Κρεγκ Μπέλαμι να μην έχει ακούσει ποτέ τούτους τους στίχους του Κώστα Βίρβου. Επίσης αποκλείεται να κατεβάζει καραφάκια. Κάτι πάντως πρέπει να πίνει. Τζιν, ουισκάκια ή ίσως και να έπεσε στο... βαρέλι κάποιου ποτού και ως άλλος Οβελίξ να το έχει μέσα του.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί η τρέλα που κουβαλάει και η ευκολία με την οποία κάνει... τσαμπουκάδες. Αντρες, γυναίκες, συμπαίκτες, προπονητές, οπαδοί. Κανείς δεν την γλυτώνει, μιας και διακρίσεις δεν κάνει. Η ποδοσφαιρική αξία του αδιαμφισβήτητη. Πως αλλιώς θα επέστρεφε στη Λίβερπουλ. «Γύρισα για τον Κένι», είπε εκείνος αναφερόμενος στον Νταλγκλίς. Και άπαντες στο Λιμάνι ευελπιστούν ο μεγάλος προπονητής τους να καταφέρει ότι κανείς άλλος στο παρελθόν: να νουθετήσει τις τσίτες του μουρλο-Ουαλού. Γίνεται όμως να μάθει κανείς σε ένα γέρικο σκυλί καινούργια κόλπα; Στα 32 του ο Μπέλαμι έχει ήδη ένα απίστευτο παρελθόν από επιθέσεις κάθε είδους. Και τα στοιχήματα στο «Ανφιλντ» πέφτουν βροχή: Ποιο θα είναι άραγε το επόμενο θύμα του;

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags