Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός ξανά με Λάζαρο – Νέο επεισόδιο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ - «Καρφιά» από τον παίκτη!
| 2018-10-22 18:54:00

Χαμός ξανά με Λάζαρο – Νέο επεισόδιο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ - «Καρφιά» από τον παίκτη!

Sportdog Team
Χαμός ξανά με Λάζαρο – Νέο επεισόδιο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ - «Καρφιά» από τον παίκτη!

Η κόντρα των δύο συλλόγων συνεχίζεται.

Άλλο ένα επεισόδιο γράφτηκε σήμερα στη κόντρα μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, καθώς εκδικάστηκαν το μεσημέρι, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, οι εφέσεις των δύο πλευρών, παρουσία του διεθνή μεσοεπιθετικού.

Η πλευρά του παίκτη κατέθεσε ενστάσεις κακής σύνθεσης του δικαστηρίου με τις οποίες συμφώνησε και ο Ολυμπιακός, αρμοδιότητας της Επιτροπής αφού όπως ειπώθηκε δεν υφίσταται συμβόλαιο, καταχρηστικής ασκήσεως προσφυγής αφού δεν έχει κατατεθεί συμβόλαιο και αοριστίας αφού δεν αναφέρονται πουθενά οι διατάξεις που ο ποδοσφαιριστής παραβίασε.

Η πλευρά της ΑΕΚ διαφώνησε θεωρώντας νόμιμη τη σύνθεση του δικαστηρίου και υποστήριξε ότι «η απόφαση λέει ότι το συμβόλαιο είναι άκυρο γιατί δεν επικυρώθηκε από τη Λίγκα. Το κύρος του συμβολαίου όμως δεν εξαρτάται από την επικύρωσή του. Το CAS λέει ότι η κατάθεση συμβολαίου δεν αποτελεί ουσιώδες στοιχείο. Τον Αύγουστο του 2016 υπογράψαμε συμβόλαιο με δανεισμό και οψιόν, που φέρει υπογραφή 1/07/2018 ώστε να είναι εξασφαλισμένη η ΑΕΚ σε περίπτωση αγοράς του».

Η πλευρά του παίκτη αντέδρασε. «Ήθελαν να έχουν εξασφαλισμένη την ομηρεία του», είπε μεταξύ άλλων ο νομικός εκπρόσωπος του παίκτη, Ιωάννης Χατζησαββάογλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags