Facebook Pixel ΑΕΚ: Δύσκολη η ανανέωση Μπακασέτα - Τον τσεκάρουν ευρωπαϊκές ομάδες κόντρα στη Μπάγερν
| 2018-10-22 22:44:00

Είναι... οριστικό: «Χάνει» τον παικταρά της η ΑΕΚ - «Ζόρια» για τον Τίγρη - Θα το γυρίσει;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Είναι... οριστικό: «Χάνει» τον παικταρά της η ΑΕΚ - «Ζόρια» για τον Τίγρη - Θα το γυρίσει;

Αν γυρίσει αυτό το «χαρτί» ο Μελισσανίδης, ποιος να ξαναμιλήσει;

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, σε έναν παιχνίδι που αποτελεί ίσως την τελευταία ευκαιρία της Ένωσης να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για ευρωπαϊκή συνέχεια στη σεζόν.

Εκτός από το βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο, υπάρχει και το γόητρο σε αναμετρήσεις με τόσο μεγάλους αντιπάλους, καθώς οι παίκτες του Δικεφάλου γνωρίζουν ότι τα βλέμματα όλης της Ευρώπης θα είναι στραμμένα πάνω τους.

Ειδικά για ποδοσφαιριστές όπως ο Τάσος Μπακασέτας, αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Η αιτία έγκειται στο ότι ο Έλληνας άσος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. O αριστεροπόδαρος άσος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και δεν είναι τυχαίο ότι γράφεται πως πολλές ομάδες θα τον «τσεκάρουν» κόντρα στη Μπάγερν, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες του Sportdog.gr.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο Μπακασέτας έχει εκδηλώσει πολλάκις την επιθυμία του να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι... παίζει και για τη μεταγραφή του στα ματς του Champions League.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν δύσκολο το εγχείρημα της επέκτασης του συμβολαίου του «Μπάκα», για τον οποίο προτεραιότητα δεν είναι το οικονομικό σκέλος, αλλά η πρόκληση του εξωτερικού. Μάλιστα, ο διεθνής μέσος φέρεται να παίζει δυνατά στην αγορά της Ιταλίας και μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Μπάγερν θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές του και ταυτόχρονα τις πιθανότητες για μια καλή πρόταση.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το έργο του Δημήτρη Μελισσανίδη και της διοίκησης της ΑΕΚ είναι ζόρικο. Ο Μπακασέτας αποτελεί παίκτη-κλειδί στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη και ο «Τίγρης» θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στην ομάδα. Εάν το πετύχει θα πρόκειται για μεγάλη υπέρβαση και... δήλωση προθέσεων από τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags