Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός ξανά με «Φορτούνη» και... εμπλοκή ΠΑΟΚ - «Κρυφή» συμφωνία βάζει μπουρλότο στο πρωτάθλημα!
| 2018-10-23 16:42:00

Χαμός ξανά με «Φορτούνη» και... εμπλοκή ΠΑΟΚ - «Κρυφή» συμφωνία βάζει μπουρλότο στο πρωτάθλημα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χαμός ξανά με «Φορτούνη» και... εμπλοκή ΠΑΟΚ - «Κρυφή» συμφωνία βάζει μπουρλότο στο πρωτάθλημα!

Νέα «γαλλικά» αναστατώνουν τη Superleague. Αδιανόητο παρασκήνιο με ένα κλικ.

Μεγάλο ντόρο προκάλεσε ο πανηγυρισμός του Ευθύμη Κουλούρη στο νικητήριο τρίτο γκολ που πέτυχε σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης που χάρισε τη σπουδαία νίκη (3-2) στον Ατρόμητο.

Ο Έλληνας φορ, που αγωνίζεται στο Περιστέρι ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, πανηγύρισε έξαλλα το τέρμα του, ωστόσο όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ξέφυγε όταν είπε κάποια «γαλλικά», σε μία αντίδραση παρόμοια με αυτή του Κώστα Φορτούνη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αν τηρηθεί η ίδια διαδικασία, ο στάικερ του Ατρομήτου αναμένεται να κληθεί σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή και κινδυνεύει με ποινή μίας αγωνιστικής, όπως συνέβη με τον άσο του Ολυμπιακού, αλλά και νωρίτερα με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη για τη χειρονομία του στην Κρήτη προς τους οπαδούς του ΟΦΗ.

Πάντως, στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει ενδιαφέρον πότε θα κληθεί σε απολογία ο παίκτης (αν, βεβαίως, κληθεί), αλλά και πότε θα ανακοινωθεί η τιμωρία του (εφόσον τιμωρηθεί), καθώς τη μεθεπόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι σε ένα ντέρμπι κορυφής (προηγείται η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη).   

Βέβαια, ανεξάρτητα από την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση του Ευθύνη Κουλούρη, μάλλον ο «καυτός» σκόρερ της ομάδας του Περιστερίου δε θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα που ανήκει. Όχι ότι υπάρχει κάποιος ειδικό όρος στο συμβόλαιο του παίκτη, ωστόσο λέγεται πως υφίσταται συμφωνία κυρίων μεταξύ των δύο διοικήσεων που δεν επιτρέπει τη συμμετοχή των δανεικών στα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags