Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις με Παϊρόζ - Πότε βάζει λεφτά - Τι θα γίνει το επόμενο 24ωρο - Επιβεβαίωση sportdog!
| 2018-10-24 10:29:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Παϊρόζ - Πότε βάζει λεφτά - Τι θα γίνει το επόμενο 24ωρο - Επιβεβαίωση sportdog!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις με Παϊρόζ - Πότε βάζει λεφτά - Τι θα γίνει το επόμενο 24ωρο - Επιβεβαίωση sportdog!

Τρέχουν οι εξελίξεις στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Στην τελική ευθεία μπήκε, σύμφωνα με πληροφορίες, που ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης και το οικονομικό σκέλος της υλοποίησης της συμφωνίας του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Με βάση πηγές της πράσινης διοίκησης, ο Αλαφούζος έχει πλέον στα χέρια του τραπεζική ειδοποίηση ότι εντός του επόμενου 24ωρου θα έχει κατατεθεί το πρώτο ποσό που αφορά τη συμφωνία του με τον Ταϊλανδό.

Προφανώς, πρόκειται για το ένα εκατομμύριο ευρώ το οποίο ο Παϊρόζ είχε δεσμευθεί ότι θα καταθέσει προ δεκαημέρου αλλά τελικά το έπραξε με λίγες μέρες καθυστέρηση.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και η PanAsia δεν έχουν λάβει ακόμα τη σχετική άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ότι αυτό θα συμβεί εντός δεκαπενθημέρου) το συγκεκριμένο ποσό θα κατατεθεί σε λογαριασμό του κυρίου Αλαφούζου ο οποίος εν συνεχεία θα το πιστώσει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ως κομμάτι της τρέχουσας Αύξησης Μ.Κ.

Το γεγονός ότι είναι προχωρημένη η κατάσταση με τον Ταϊλανδό το έχετε διαβάσει στο sportdog.gr από τις 18 Οκτωβρίου, και το σημερινό ρεπορτάζ ουσιαστικά έρχεται να επιβεβαιώσει ο,τι έχετε διαβάσει στο θέμνα με τίτλο Φήμη-βόμβα για ΠΑΟ - Αυτοί «μπήκαν» στην ΠΑΕ - Τρέχουν ήδη την ομάδα - «Εκτός» ο Παϊρόζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags