Facebook Pixel Sportdog.gr | Μας... κούφανε ο Γκατούζο - Συνέκρινε Μίλαν και ΟΦΗ με απίθανη ατάκα!
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-24 18:00:00

Μας... κούφανε ο Γκατούζο - Συνέκρινε Μίλαν και ΟΦΗ με απίθανη ατάκα!

Sportdog Team
Μας... κούφανε ο Γκατούζο - Συνέκρινε Μίλαν και ΟΦΗ με απίθανη ατάκα!

Νέο ξέσπασμα από τον Ιταλό τεχνικό.

Ο Τζενάρο Γκατούζο δέχεται έντονη κριτική για τις φετινές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της Μίλαν, με αποκορύφωμα την ήττα από τον Ίντερ στο πρόσφατο ντέρμπι του Μιλάνου.

Ο "Ρίνο" ξέσπασε σε συνέντευξη Τύπου για τα όσα ακούει, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ότι αισθανόταν μεγαλύτερη πίεση στον πάγκο του ΟΦΗ παρά σε αυτόν της Μίλαν!

"Είμαι προπονητής και έχω επίγνωση ότι κρίνομαι από τα αποτελέσματα. Από τότε που προπονώ την Μίλαν στην Serie A έχω χάσει μόνο 6 παιχνίδια, όμως φαίνεται πως τα έχω χάσει όλα. Πηγαίνετε να δείτε πόσα ματς έχουμε δώσει.

Είναι μέρος της δουλειάς σε αυτό τον κόσμο, εγώ οφείλω να σκέφτομαι την επόμενη ημέρα και να κατεβάζω πάντα την καλύτερη ομάδα. Δεν μπορώ να είμαι πίσω από όλους. Κάθε ημέρα μιλάω με τον Λεονάρντο και τον Μαλντίνι, συμβαίνει αρκετές φορές να μην συμφωνούμε αλλά υπάρχει σεβασμός και κοιταζόμαστε στα μάτια. Τα υπόλοιπα που γράφονται, είναι απλά κουβέντες που λέγονται σε μπαρ.

Έχω υποστεί και μεγαλύτερες πιέσεις στη μέχρι τώρα προπονητική μου καριέρα, στον ΟΦΗ και στην Πίζα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκατούζο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags