Facebook Pixel ΑΕΚ: Ενδιαφέρον από το εξωτερικό για Χουλτ, Λαμπρόπουλο και Μπακασέτα
| 2018-10-24 20:20:00

Δεν ξανάγινε στην ΑΕΚ - «Προκαλεί» και τον «διώχνει» ο Ουζουνίδης - Κι άλλος «μπελάς»

του Γιώργου Θεοδωράκη
Δεν ξανάγινε στην ΑΕΚ - «Προκαλεί» και τον «διώχνει» ο Ουζουνίδης - Κι άλλος «μπελάς»

Έχει... θεματάρες με τους παίκτες της η Ένωση. Χαμός...

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τη Μπάγερν Μονάχου, στάθηκε όμως αξιοπρεπέστατα στην αναμέτρηση και ανέδειξε αρκετούς πρωταγωνιστές κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Ένας από αυτούς ήταν αδιαμφισβήτητα ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του το τελευταίο διάστημα. Ο Σουηδός έκανε το πρώτο «μπαμ» στο ματς με τη Μπενφίκα, όταν πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του. Μάλιστα, στο εν λόγω ματς βρέθηκαν scouts πολλών ευρωπαϊκών ομάδα για χάρη του αριστερού μπακ της Μπενφίκα, Άλεξ Γκριμάλδο όμως στο τέλος ήταν ο αριστερός οπισθοφύλακας τη Ένωσης αυτός που τους άφησε αποσβολωμένους.

Μετά και τη χθεσινή του εμφάνιση, όταν «έσβησε» τον Άριεν Ρόμπεν, ο Χουλτ βρίσκεται πλέον για τα καλά στα μπλοκάκια scouts κορυφαίων ομάδων.

Ο Σουηδός έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2020, κάτι που σημαίνει ότι το φετινό καλοκαίρι θα πρέπει είτε να ανανεώσει είτε να πωληθεί (προκειμένου να μη χαθεί τζάμπα), βάζοντας έναν ακόμα «μπελά» στους ανθρώπους της Ένωσης, οι οποίοι έχουν να διαχειριστούν κι άλλες υποθέσεις συμβολαίων που λήγουν.

Στην ίδια κατηγορία ανήκουν παίκτες όπως Βασίλης Λαμπρόπουλος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο, αλλά και ο Τάσος Μπακασέτας, η συμφωνία του οποίου με την ΑΕΚ εκπνέει το φετινό καλοκαίρι.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές, που σίγουρα οι άνθρωποι της Ένωσης δεν περίμεναν ότι θα τους απασχολήσουν τόσο έντονα αναφορικά με τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, αφού τίποτα δεν προμήνυε ότι θα υπάρξει μαζικό ενδιαφέρον από ξένες ομάδες προς τα πρόσωπά τους.

Ωστόσο, όλοι τους έχουν ανέβει επίπεδο με την παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος βελτιώνει όχι μόνο της ΑΕΚ ως σύνολο, αλλά και τους παίκτες του ατομικά. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Χουλτ και Μπακασέτας, τους οποίους ο Μαρίνος είχε σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο αντίστοιχα, έχουν προκαλέσει τόσο μεγάλη αίσθηση στα φετινά ματς του Champions League. Το ίδιο ισχύει και για άλλους ποδοσφαιριστές, με τρανά παραδείγματα τον Λαμπρόπουλο, τον Κλωναρίδη και τον Γαλανόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ατάκες που πονούν: «Λευκή πετσέτα η ΑΕΚ, δεν γκάζωσε η Μπάγερν – Δεν μπορώ να διανοηθώ το -3»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags