Facebook Pixel Sportdog.gr | Ασύλληπτη φήμη για τα ματς του Νοέμβρη - Αυτός στον πάγκο σαν αντί-Σκίμπε - Τον «κόβουν» οι διεθνείς
| 2018-10-24 21:30:00

Ασύλληπτη φήμη για τα ματς του Νοέμβρη - Αυτός στον πάγκο σαν αντί-Σκίμπε - Τον «κόβουν» οι διεθνείς

Sportdog Team
Ασύλληπτη φήμη για τα ματς του Νοέμβρη - Αυτός στον πάγκο σαν αντί-Σκίμπε - Τον «κόβουν» οι διεθνείς

Πέντε ονόματα για την Εθνική. Τα πάντα όλα εδώ.

Το κλίμα που επικρατεί στην Εθνική ομάδα για τον Μίκαελ Σκίμπε μετά την ήττα από την Φινλανδία δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, κάτι για το οποίο σας έχει τονίσει επανειλημμένως σε παλιότερα ρεπορτάζ το sportdog.gr.

Ο Γερμανός προπονητής φαίνεται πως έχει χάσει το... έρεισμα που είχε στους διεθνείς, καθώς η εικόνα τους στα παιχνίδια του Nations League ήταν σχεδόν αποκαρδιωτική. Η συνάντηση που είχε ο Σκίμπε με τον Βαγγέλη Γραμμένο έδειξε ότι ο 53χρονος τεχνικός είναι "τελειωμένος", ωστόσο υπάρχει σοβαρό εμπόδιο, που δεν είναι άλλο από αυτό της αποζημίωσής του.

Όλα πάντως δείχνουν ότι η "χρυσή" τομή θα βρεθεί και ο Σκίμπε θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν, με τον αντικαταστάτη του να είναι το "καυτό" θέμα στις τάξεις της ΕΠΟ. Αρχικά, υπάρχει μια έντονη φημολογία πως η ομοσπονδία θα καταφύγει στη λύση του Άγγελου Αναστασιάδη ως "υπηρεσιακού" για τα ματς του Νοεμβρίου, τα οποία θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια της ομάδας στα προκριματικά.

Αν κερδηθούν τα δύο ματς, τότε δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια παραμονής του Άγγελου στον πάγκο της ομάδας, παρότι λεγόταν ότι θα αναλάμβανε επιτελικό πόστο στην "γαλανόλευκη" και όχι τη θέση του εκλέκτορα. Βέβαια, όλα αυτά είναι απλά φήμες και μένει να δούμε τι θα κάνει με την περίπτωση του έμπειρου προπονητή η ΕΠΟ.

Φυσικά, υπάρχουν και "ελληνικές λύσεις", αν και λόγω μπάτζετ τα... κουκιά είναι μετρημένα: πέραν του Αναστασιάδη, υπάρχουν επίσης οι Γιάννης Αναστασίου, Τάκης Λεμονής και Σάκης Τσιώλης που είναι ελεύθεροι, ενώ τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ένα σενάριο για τον Σάββα Παντελίδη και τον ελληνικό πάγκο.

Τι σίγουρο είναι ότι βάσει των δεδομένων που ισχύουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, δεν φαίνεται ότι η "ελληνική λύση" είναι και η ιδανική, καθώς πολύ δύσκολα ένας Έλληνας τεχνικός μπορεί να "περάσει" τα "θέλω" του σε παίκτες, που αρκετοί βρίσκονται στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πόλεμος» στην ΕΠΟ - Αυτοί «πλακώνονται» - Στα κάγκελα ο Γραμμένος - Τρελό σενάριο για αντι-Σκίμπε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags